Kiinnostavatko kaatuneiden sukulaisten sotapolut? — Tässä linkit nettipalveluihin, joista voi etsiä isovanhempien tietoja

Kansallisarkiston tietokannan ja Sotapolku.fi -palvelussa voi vaikkapa itsenäisyyspäivän kunniaksi hakea mainintoja sodissa kuolleiden vaiheista.

SA-kuva

SA.kuvassa on sotilaita ampumapesäkkeessä.
SA.kuvassa on sotilaita ampumapesäkkeessä.

Kansallisarkiston tietokannasta ja nettipalvelusta Sotapolku.fi voi hakea tietoja sodissa kaatuneista. Jos isoisän, isosedän tai isoenon sotapolut kiinnostavat, palveluihin pääsee tämän jutun linkeistä.

Sotapolku.fi kertoo sivuillaan, että se on verkkopalvelu, joka syntyi uteliaisuudesta ymmärtää missä isovanhempamme kulkivat sotien aikana.

Kuvakaappaus

Palvelussa voi etsiä tai lisätä omien sukulaisten tietoja ja vaiheita sotien aikaan kartalla.

Kansallisarkiston tietokanta sisältää tietoja lähes 95 000 viime sotien aikana puolustusvoimien palveluksessa kuolleesta suomalaisista ja Suomessa palvelleista ulkomaalaisista.

Kuvakaappaus

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet