Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähdään tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa kotkalaislähtöinen tanssinopettaja Anssi Heikkilä

Ohjelman uudet jaksot alkavat syyskuussa.

Jukka Lehtoranta

Anssi Heikkilä lähtee televisioon tanssinopettajaksi. Arkistokuvassa Anssi Heikkilä ja Jenni Koskinen vuonna 2014.
Anssi Heikkilä lähtee televisioon tanssinopettajaksi. Arkistokuvassa Anssi Heikkilä ja Jenni Koskinen vuonna 2014.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uuden kauden kilpailijat paljastettiin tänään. Yksi kauden tanssinopettajista on kotkalaislähtöinen Anssi Heikkilä. Heikkilä on toiminut tanssinopettajana, kilpatanssijana ja zumbaohjaajana. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan hän lähtee nyt mukaan ensimmäistä kertaa.

Heikkilän tanssipari on luova suunnittelija Janina Fry. Nykyisin vaatelinjoja ja mediasisältöjä suunnitteleva Fry on toiminut muun muassa mallina ja kiertänyt bändin kanssa.

MTV:n tiedotteessa kerrotaan, että Heikkilä harrastaa tanssin lisäksi adrenaliinilajeja, kuten alamäkipyöräilyä ja laskuvarjohyppyä. Heikkilä näkee Fryn valttikorttina tanssikilpailuun monipuolisen liikunnan ilon. Hänen suunnitelmanaan on tuoda Fryn esiintymisvarmuus mallimenneisyydestä tanssilattialle.

Fryn lisäksi ohjelmassa nähdään tällä kaudella tähtioppilaina Touko Aalto, Jare Brand, Niklas Hagman, Kristiina Halttu, Jukka Hildén, Shirly Karvinen, Jesse Markin, Minna Parikka, Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila, Virpi Sarasvuo ja Sami Sykkö.

Mukana ohjelmassa on myös edellisiltä kausilta tuttuja tanssinopettajia, tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen sekä juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Musiikista vastaa jälleen Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uusi kausi alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 5. syyskuuta kello 19.30. Ensimmäinen jakso on etukäteen nauhoitettu esittelyjakso. Tämän jälkeen alkavat sunnuntaisin kello 19.30 esitettävät suorat lähetykset 6. syyskuuta alkaen.