Kommentti: Pitää olla huolissaan

Erään suomalaisen viihdeohjelman nimi kysyy, Pitäisikö olla huolissaan? Kotkan kaupunginjohtaja ajaa Kantasatama-hanketta kuin käärmettä pyssyyn, vaikka hänen tärkein yhteistyökumppaninsa, kaupunginhallituksen puheenjohtaja alkaa olla jo melko huolissaan siitä, toteutuuko tässä enää kotkalaisten etu.

Puheenjohtajan kommenteista on pääteltävissä se, että luottamushenkilöjohdolla ei ole ollut prosessin varrella riittävän ajantasaisia tietoja siitä, missä mennään. Käsitykseni mukaan toimivan johdon pitäisi ottaa johtavien luottamushenkilöiden näkemykset näinkin merkittävän hankkeen eteenpäin viemisestä erittäin tosissaan. Nyt puheenjohtaja joutuu ihmettelemään, että miksi asioita ei arvioida uudestaan.

Vielä omituisemmaksi asian tekee se, että kaupunginjohtaja pitää ohjat tiukasti vain omissa hyppysissään, vaikka virkakauden loppu häämöttää.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.