Paavo Pesusienen ääninäyttelijä laulaa joululauluja Kymin kirkossa lauantaina

Joulukonsertissa esiintyvä laulaja-näyttelijä Antti L. J. Pääkkönen tunnetaan myös monien animaatioelokuvien ääninäyttelijänä.
Joulukonsertissa esiintyvä laulaja-näyttelijä Antti L. J. Pääkkönen tunnetaan myös monien animaatioelokuvien ääninäyttelijänä.

Kymin kirkossa esitetään Tulkoon joulu -konsertti lauantaina.

Konsertin ohjelmistoon on valittu niin klassikkoja kuin harvemmin kuultuja joululauluja.

Ohjelmassa on muun muassa Sylvian joululaulu, A. Adamin Oi jouluyö, Ave Maria ja Carola Häggvistin Taivas Sylissäni sekä harvemmin esitetty Pekka Simojen Joulu ensimmäinen.

Joulukonsertissa kuullaan laulumusiikkia niin soolona kuin kvartettikokoonpanolla sekä sello- ja urkumusiikkia.

Paavo Pesusienen ääninäyttelijä mukana

Konsertissa esiintyvät Lemin kanttori, sopraano Jonna Suomalainen, sellisti Susanna Syrjäläinen, Kotka-Kymin seurakunnan kanttori Jarmo Kaijansinkko sekä laulaja-näyttelijä Antti L. J. Pääkkönen.

Pääkkösen ääni on tuttu viime vuosien animaatioelokuvista, kuten Ice Age -elokuvasarjasta ja Paavo Pesusienestä. Monipuolinen viihdetaiteilija toimii tällä hetkellä freelancenäyttelijänä pääkaupunkiseudulla sekä esiintyy pääosin trubaduurina.

Tulkoon joulu -joulukonsertti Kymin kirkossa lauantaina 8. joulukuuta kello 18.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet