Metsäkauris rikkoi ikkunoita ja säntäili Kymenlaakson keskussairaalassa

Kauris loukkaantui törmäillessään ikkunoihin.

Picasa

Metsäkauris on noin 65—75 senttimetriä korkea. Arkistokuva.
Metsäkauris on noin 65—75 senttimetriä korkea. Arkistokuva.

Kymenlaakson keskussairaalan rakennuksessa Kotkassa juoksenteli maanantaina puolilta päivin metsäkauris.

Ensin kauris juoksenteli kahviossa ja sen jälkeen päivystysosastolla, Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä (Carea) kertoo.

Sairaalassa säntäilleessään kauris rikkoi esimerkiksi ikkunoita ja törmäili turvalasiin, ja siitä vuosi verta, Carean viestintäpäällikkö Anni Björklund sanoo.

Sairaalan henkilökunta sai ajettua kauriin ulos päivystysosaston parvekkeen kautta.

— Nopeasti henkilökunta sai siirrettyä kauriin ulos. Koska kauris oli loukkaantunut, pyysimme virka-apua poliisilta, Björklund toteaa.

Kukaan ihminen ei loukkaantunut välikohtauksessa. Kiinteistönhuolto- ja siivouspalvelu saivat nopeasti siivottua pois kauriin vierailusta aiheutuneet sotkut.

Poliisi sekä riistanhoitoyhdistyksen yhteyshenkilö etsivät loukkaantunutta metsäkaurista, mutta eläintä ei tiettävästi löytynyt.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet