Meripäivät 2018 samoilla paikoilla kuin ennen

Kotkan Meripäivät

Meripäivät 2018 samoilla paikoilla kuin ennen

Meripäivät 2018 on pääsääntöisesti viimekesäisillä paikoilla Kantasatamassa. Alue- ja tilavarauksissa ovat Kantasataman alueelta Vellamon ympäristö, matkustajasataman alue, pohjoislaituri ja välilaituri ympäristöineen.

V2 areenalla järjestetään Meripäivien konsertit ja kesäravintolatoimintaa. Meripäivien jälkeen siellä on Kotkan Nuorisoteatterin harjoitukset sekä syyskuussa heidän Shell´s Angels musikaalin esitykset. Tässä toiminnassa on otettu huomioon outlet-keskuksen mahdolliset rakennustyöt.

Kotkan kauppatorilla on esiintymislava kulttuuri- ja tapahtumapalveluille. Torilla on myös paikat vakituisille torimyyjille.

Väliaikaiset parkkipaikat, paraatijärjestelyt ja taksi- sekä bussiliikennöintijärjestelyt noudattelevat vuoden 2017 järjestelyjä.

Yleisön parkkialueita on Kapteeninkadulla Mariankadun ja Kirkkokadun välisellä parkkialueella. Koulukatu 22 hiekka-alueella kiinteistön takana.

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut toivovat, että muiden alueiden mahdollisia käyttövarauksia ei tehdä, ilman Meripäivä-organisaation suostumusta.