Norssalmen sillalla siirrytään liikennevalo-ohjaukseen — korjaustyöt etenevät aikataulussa

Korjaustyöt ovat edenneet aikataulun mukaisesti Norssalmen sillalla Merituulentiellä Kotkassa.

Sillan molemmat reunapalkit ja kaiteet on uusittu ja korjauksessa siirrytään seuraavaan työvaiheeseen eli korjaamaan sillankannen pintarakenteita ja se aiheuttaa muutoksen liikennejärjestelyissä.

Ajoneuvoliikenne siirretään maanantaina 17. heinäkuuta yhdelle ajokaistalle ja liikennevalo-ohjaukseen. Muutos tapahtuu kuuden aikaan aamulla. Liikennevalojen välinen etäisyys on noin 250 metriä. Liikennejärjestelyt eivät vaikuta kevyen liikenteen järjestelyihin. Muutos liikennevalo-ohjaukseen ruuhkauttaa mahdollisesti liikennettä aamu- ja iltapäivätyömatkaliikenteen aikana.

Sillan vanha päällyste ja huonokuntoiset vesieristykset poistetaan, betonikannen ja kuivatusjärjestelmien mahdolliset vauriot korjataan. Sillalle rakennetaan uusi vesieristys ja sillan kansi päällystetään.

Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja pääurakoitsija MPV – Infra-rakenne Oy pyytävät tienkäyttäjiä huomioimaan sillanrakennustyömaasta aiheutuvan liikenteen jonoutumisen ja ruuhkautumisen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.