KaVella Nurmossa uskomaton alku toiseen erään: 16—0

Karhulan Veikot nousi miesten lentopallon 1-sarjassa jo neljänneksi. Sarjajumboksi juuttunut pisteautomaatti Nurmon Jymy ei mahtanut KaVelle mitään, vaan hävisi suoraan 0—3 (23—25, 9—25, 21—25).

Vaikka Nurmo on neljässä ottelussa voittanut vain yhden erän, ei se täysi heittopussi ollut. Paitsi toisessa erässä, jonka KaVe aloitti uskomattomasti.

— Se ratkesi jo ensimmäisessä syöttövuorossa. Johdimme sen jälkeen 16—0, KaVen pelaaja-valmentaja Matti Palonen kertoi häkellyttävästä pisteputkesta.

— Ensimmäinen erä oli tiukka, ja kolmaskin oli aika tasainen. Saimme vastustajan toimittamat helpot pallot nyt paljon paremmin haltuun kuin aiemmin. Meillä on ollut peleissä tilanteita, joissa ei olla oikein tiedetty, kuka ottaa. Nyt hoidimme ne hyvin.

KaVella oli kentällä uusi mies, kun Henri Härkänen pelasi ensimmäisen ottelunsa punapaidoissa. Yleispelaaja on pelannut aiemmin pelannut liigaa ja 1-sarjaa, mutta nyt takana oli seitsemän viikkoa ilman lentopallokosketuksia.

— Hän oli pintapelastajakoulutuksessa, eikä päässyt harjoittelemaan. Tatsi oli ihan hyvä, mutta lihakset ovat nyt kuulemma vähän jumissa. Eiköhän hän huomiseksi toivu.

KaVe pelasi Nurmossa ilman liiga-apuja, sillä farmisopimuksen KaVen kanssa solmineella Vantaa Ducksilla oli oma ottelu. Sunnuntaina KaVe siirtyy Kuortaneelle, ja sinne joukkue saa tuoreita jalkoja Vantaalta.

Kuortaneella KaVe kohtaa 1-sarjaa pelaavan nuorten maajoukkueen. Siinä pelaa muun muassa KaVe-kasvatti Matias Sosunoff.

— Hän harjoitteli kesällä meidän kanssamme Karhulassa. Katsotaan, millaisessa kunnossa hän on, Palonen sanoi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.