Poliisin putka ei vielä pullistele juhlijoista Kotkassa — löytötavaratoimistoon on tullut paljon soittoja

Niina Villman

Poliisi otti kiinni kolme aamuyön pahoinpitelyistä epäiltyä miestä. Arkistokuva.
Poliisi otti kiinni kolme aamuyön pahoinpitelyistä epäiltyä miestä. Arkistokuva.

Torstai-iltana alkanut sade rauhoitti juhlakansan Kotkassa lähes totaalisesti.

— Torstaina ensimmäinen häirikkö poistettiin Kotkan Isostapuistosta poliisiaseman putkaan kello 16. Sateen rauhoittavasta vaikutuksesta huolimatta Isossapuistossa tavattiin Ortodoksisen kirkon alueelta muutamia henkilöitä, jotka tekivät tarpeensa järjestyslain kannalta väärään paikkaan. Henkilöt poistettiin paikalta sakot mukanaan, kertoo komisario Ilari van der Steen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta Kotkasta.

Poliisi sai myös ilmoituksia muutamista tappelunnujakoista, mutta tilanteet olivat jo rauenneet eivätkä johtaneet jatkotoimiin.

Torstain ja perjantaiaamun välisenä aikana poliisi otti kiinni yhteensä kuusi liian päihtynyttä henkilöä, jotka viettivät yön poliisiaseman putkassa.

— Torstaista perjantaiaamuun oli kaikkiaan vain parikymmentä meripäiviin liittyvää tehtävää.

Rattijuoppoja poliisi ei ole tavannut. Poliisi on paljastanut yhden huumausaineen käyttörikoksen ja kannabiksen polttajaa sakotettiin.

Poliisin löytötavaratoimistoon on tullut runsaasti soittoja kadonneesta omaisuudesta.

— Analyysin perusteella henkilöt ovat itse hukanneet omaisuuttaan epähuomiossa tai vahvassa päihtymystilassa.

Poliisi kuitenkin muistuttaa, että suuret yleisötapahtumat keräävät myös perinteisesti taskuvarkaita, joten omaisuudestaan kannattaa olla tarkkana.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.