Pyhtään hallitus siunasi Cursorin Motellinrannan takauksen  — Ylimääräinen valtuuston kokous pidetään keskiviikkona

Tuntematon

Motellinranta sijaitsee kuvan alaosassa Huutjärven rannalla.

Pyhtään kunnanhallitus päätti maanantaina esittää valtuustolle, että kunta antaisi omavelkaisen takauksen Cursor Oy:lle Motellinrannan yritystilojen hankkimista varten. Kunnan kanta asiaan vahvistuu keskiviikkona kunnanvaltuuston ylimääräisessä kokouksessa.

Takauksen kohteena on 950 000 euron summa. Alunperin puhuttiin 1,4 miljoonan euron takauksesta, mutta osuus pieneni, kun Pyhtään seurakunta ilmoitti suunnittelevansa tuloa mukaan Motellinrantahankkeeseen. Tässä tapauksessa Cursor Oy:n tilat rajoittuisivat 1.kerrokseen. Kokonaisuus olisi pinta-alaltaan 360 neliötä.

Kokonaisuuteen kuuluisi, että Pyhtää solmisi Cursorin kanssa yhteistyösopimuksen ja sitoutuisi korvaamaan vuokraustoiminnasta mahdollisesti aiheutuvia tappioita. Vastavakuudeksi takauksesta kunta saisi tilojen hallintaan oikeuttavat osakkeet.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet