Allianssi palkitsi kotkalaisen nuorisotyöntekijän

Hanna-Kaisa Lähde palkittiin työstään nuorten osallisuuden vahvistamiseksi.

ANU PAKARINEN

Hanna-Kaisa Lähde palkittiin nuorison osallistamisen eteen tekemästään työstä. Arkistokuvassa Henri Ruokolainen  oikealla ja  Anssi Piirainen Lähteen toisella puolella.
Hanna-Kaisa Lähde palkittiin nuorison osallistamisen eteen tekemästään työstä. Arkistokuvassa Henri Ruokolainen oikealla ja Anssi Piirainen Lähteen toisella puolella.

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi jakoi neljä Nuori toimija -tunnustusta Nuorisotyön viikolla. Yhden tunnuksista sai kotkalainen nuorisotyöntekijä Hanna-Kaisa Lähde.

Allianssi myönsi tunnustuksen Lähteelle hänen tekemästään työstä nuorison osallisuuden vahvistamiseksi. Lähde on ollut muun muassa mukana kehittämässä Haminan nuorisovaltuuston toimintaa ja vetänyt useita nuorten osallisuusprojekteja.

”Hanna-Kaisa tähtää työssään koko ajan siihen, että nuoret tulevat oikeasti kuulluksi ja asiat etenevät niin virkamieshallintoon kuin päättäjille. Kaikessa osallisuustoiminnassa läpileikkaavana teemana on moniammatillisuus ja verkostotoiminta” Allianssin palkintoperusteissa todetaan.

Tunnustukset jaettiin perjantaina Helsingissä Allianssi-talolla. Tunnustus jaetaan yhteisöille tai henkilöille, jotka ovat poikkeuksellisen ansiokkaasti edistäneet nuorten yhdenvertaisuutta, osallisuutta tai tehneet tuloksellista työtä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Jutttua korjattu 13.10 klo 8.59. Lähde on kotkalainen ja Allianssi on nuorisoalan kattojärjestö.