Kotkan Meripäiväareenalla esiintyvät suomalaiset tähtiartistit — artisteina muun muassa Suvi Teräsniska, Tuure Kilpeläinen ja Haloo Helsinki!

Jani Sourander

Haloo Helsinki! nousee Meripäiväareenan lavalle torstaina. Kuva on arkistosta.
Haloo Helsinki! nousee Meripäiväareenan lavalle torstaina. Kuva on arkistosta.

Kotkan Meripäivien tämänvuotisen Meripäiväareenan ohjelmisto on valmis. Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi ohjelmisto on koottu kotimaisista kevyen musiikin tähtiartisteista.

Kotkan Meripäivien ja samalla vietettävän The Tall Ships Races Kotka 2017:n iltajuhlissa Kotkan Kantasatamassa esiintyvät muun muassa Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä ja Jari Sillanpää.

Perjantaina Meripäiväareenan lavalla nähdään Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, sekä uudella kokoonpanolla keikkaileva Yö.

Lauantaina yleisöä viihdyttävät uudella Vain Elämää – kaudella nähtävä Laura Voutilainen, folkhenkistä iskelmämusiikkia esittävä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani sekä Jari Sillanpää.

Meripäiväareenan perjantain ja lauantain ohjelmisto on K-18, mutta torstain ohjelmasta pääsevät nauttimaan nuoremmatkin, kun ohjelmistoa täydentää Haloo Helsinki! ikärajattomalla keikallaan. Torstain ohjelma tulee täydentymään vielä toisella kotimaisella artistilla.


Meripäiväareena
on osa Kotkan Meripäiviä, ja sen iltaohjelman tuotannosta vastaavat N.C.D. Production Oy sekä Warner Music Live yhteistyössä Kotkan kaupungin kanssa.


Meripäiväareenan
kaikki lipputyypit ovat myynnissä nyt Tiketissä, Lippupisteessä sekä Ticketmasterissa. Myynnissä ovat myös VIP-liput, joilla on pääsy erityiselle VIP-alueelle, jossa on omat palvelut sekä nautittavaksi oma VIP-buffetmenu.

Tänä vuonna Meripäivät järjestetään jälleen Kotkan Kantasatamassa samaan aikaan The Tall Ships Races -tapahtuman kanssa 12.–16. heinäkuuta.

Johanna Vehkaluoto

Johanna Vehkaluoto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.