Rakkausviikko: Löydä oma parisi ystävänpäivän rusettiluistelussa Kotkan jäähallissa — Tapahtumaan pääsee ilmaiseksi bussilla

Ystävänpäivän rusettiluistelu järjestetään Kotkan jäähallissa torstaina 14.2. klo 17.30—20.
Ystävänpäivän rusettiluistelu järjestetään Kotkan jäähallissa torstaina 14.2. klo 17.30—20.

Torstaina Kotkassa kohdataan toisia ihmisiä luistellen. Kotkan jäähallissa pidettävän ystävänpäivän rusettiluistelun ideana on tuottaa uusia ystävyyksiä, tuttavuuksia ja jopa rakastumisia.

Rusettiluistelun järjestää Kohtaamisia Kotkassa, joka on aiemmin tuonut ihmisiä yhteen Katariinan Meripuistossa ja Lehmuskujan illallisilla. Tapahtuman järjestäjiin kuuluva Inka Setälä kertoo, että rusettiluisteluihin liittyy paljon historiaa. Nyt perinne on tarkoitus herättää Kotkassa henkiin.

Halutessaan rusettiluisteluun osallistuvat saavat numeroidun lapun rintaansa, minkä jälkeen he etsivät luistelijoiden joukosta samannumeroisen parin. Parin kanssa voi luistella yhdessä vaikkapa käsikynkässä.

Tapahtumaan saa osallistua myös ilman luistimia. Jäälle nimittäin levitetään matto, jonka päällä pääsee tanssahtelemaan.

Ilmaiset matkat mennen ja tullen

Ohjelmassa on yllätyksiä, kilpatanssiesityksiä ja Kotkan Taitoluistelijoiden pieniä näytöksiä. Myös Elvis on tulossa jäälle piipahtamaan. Illanvieton juontajana ja dj:nä toimii Kaakon Radiosta tuttu Robi Shürmann.

Jäähallilla palvelevat kahvio ja luistinlainaamo. Mukaan voi ottaa myös omat ylimääräiset luistimet, jotka lahjoitetaan koulujen käyttöön.

Kotkan seudun joukkoliikenne tarjoaa tapahtumaan osallistuville ilmaiset matkat. Etu alkaa klo 17.05 Kotkasta ja Haminasta lähtevillä linjan 1 autoilla. Linja-auton kyytiin pääsee maksutta mennen tullen tunnussanalla ”rusettiluistelut”.

Ystävänpäivän rusettiluistelut torstaina 14.2. klo 17.30—20 Kotkan jäähallissa, Tapiontie 4.