Metsolan, Mäntykankaan ja Koivulan Siwat suljetaan, Euromarketin kohtalo yhä auki

Sari Tauru

Metsolan Siwan kohtalo on sinetöity. Liike suljetaan.
Metsolan Siwan kohtalo on sinetöity. Liike suljetaan.

Keskon nykyisin omistamat Metsolan, Mäntykankaan ja Koivulan Siwa-myymälät suljetaan. Kesko on saanut päätökseen Siwoja ja Valintaloja koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelujen lopputuloksena kauppatoiminta loppuu 51 kaupassa. Jo aiemmin Ruonalan Siwan kohtalo ratkesi sulkemiseen.

Yhteistoimintaneuvottelut saatiin päätökseen myös Kilpailu- ja kuluttajaviraston myytäviksi edellyttämien kauppojen osalta. Näiden kauppojen myynnistä käydään edelleen neuvotteluja riippumattoman asiantuntijan johdolla, ja osan näistä kaupoista odotetaan siirtyvän liiketoimintakaupalla kilpailijoiden omistukseen. Myytävien joukossa on Kotkan Euromarket.

— Kotkan Euromarketin lopullinen tilanne selviääkin vasta määräajan umpeuduttua. KKV:n asettama määräaika ei ole julkinen, toteaa Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Antti Palomäki.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.