Nihkeä esitys toi ainoastaan vieraspisteen — A-lohkon kärkipaikka säilyi

Ville Miettinen

KTP:n Lucas ja Ousman Jarju eivät päässeet yllättämään Kiffen-puolustusta.

KTP:n peli oli vaisua Kakkosen A-lohkon ottelussa Kiffeniä vastaan. Pisteet jaettiin Helsingissä maalittoman 0—0-tasatuloksen myötä. Tasapeli oli kotkalaisille toinen perättäinen.

KTP rakenteli ottelussa maalitilanteita, mutta osuma jäi paikoista huolimatta tekemättä. Syvällä puolustaneen Kiffenin urakkaa helpotti KTP:n laitapuolustaja Tiagon saama ulsoajo ottelun ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä.

KTP jatkaa Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla tasapelistä huolimatta. Kärkikolmikko säilyi tasaisena.

Toisena maijaileva Klubi 04 on kotkalaisista pisteen päässä. Klubi 04 pelasi viikonloppuna niin ikään maalittoman tasapelin Kouvolassa Susien vieraana.

A-lohkon kolmosella PEPO:lla on yhtä monta pistettä kuin helsinkiläisillä, mutta maaliero on selkeästi huonompi. Lappeenrantalaiset ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan. Edellisessä pelissä joukkue kaatoi Kultsun kotinurmellaan maalein 2—1 (1—1).

Seuraavan kerran KTP pelaa ensi maanantaina, kun Arto Tolsa -areenalla vastaan tulee Kouvolan Sudet

Antti-Jussi Korhonen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.