Auto riistäytyi käsistä Seiskatiellä Haminassa – Kuljettaja kiidätettiin sairaalaan, toinen kaista itään oli suljettuna parin tunnin ajan

Auto päätyi onnettomuuden seurauksena kyljelleen. Onnettomuuden syytä ei tiedetä.

Katja Juurikko

Auto riistäytyi käsistä Seiskatiellä Haminassa – Kuljettaja kiidätettiin sairaalaan, toinen kaista itään oli suljettuna parin tunnin ajan

Seiskatiellä Haminan koillispuolella on sattunut ulosajo. Kymenlaakson pelastuslaitos sai hälytyksen tieliikenneonnettomuudeta puoli kolmen jälkeen iltapäivällä.

Onnettomuus on käynyt Kolsilan tunnelin ja Lelun eritasoliittymän välillä. Pelastustöiden takia toinen kaista Virolahden suuntaan oli suljettuna kahden tunnin ajan.

Päivystävä palomestari Jaakko Hämeenniemi Kymenlaakson pelastuslaitokselta kertoo, että auto ajautui pientareelle ja päätyi siellä kyljelleen. Hän ei osaa arvioida, mikä on johtanut auton riistäytymiseen kuljettajan hallinnasta.

Osallisia onnettomuudessa ei kuskin lisäksi ollut. Pelastustöiden vuoksi auton rakenteita on täytynyt purkaa. Kuljettaja kuljetettiin sairaalahoitoon.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt sekä ensihoitotoimet olivat vartin yli kolmen aikaan käynnissä. Vartin yli neljän aikaan raivaus oli saatu päätökseen ja liikenne sujui normaalisti.

Juttua muokattu: Täydennetty 15.20 päivystävän palomestarin antamilla tiedoilla onnettomuuspaikalta. Lisätty 17.55 tieto liikenteen palautumisesta normaaliksi.

Uusimmat uutiset