Peräänajo moottoritiellä Pyhtäällä keskiviikon vastaisena yönä — törmääjä pakeni paikalta, kaksi matkustajaa loukkaantui

Valtatie 7:llä Pyhtäällä sattui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä peräänajo, jossa loukkaantui kaksi matkustajaa. Onnettomuus tapahtui noin kello 1.24 ABC Majakan kohdalla.

Vuonna 1955 syntyneen kotkalaisen naisen kuljettama henkilöauto oli matkalla Helsingistä Kotkaan, kun takaa tullut henkilöauto törmäsi kovalla vauhdilla hänen kuljettamansa auton perään. Naisen auto suistui törmäyksen voimasta päin keskikaidetta, minkä jälkeen se sinkoutui takaisin omalla kaistalleen.

Törmänneen henkilöauton kuljettaja pakeni nopeasti paikalta. Naisen kuljettamassa autossa oli kaksi matkustajaa, jotka loukkaantuivat lievästi. Heidät vietiin Kymenlaakson keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Onnettomuuden johdosta moottorien yksi ajokaista oli suljettuna liikenteeltä noin kello 2.30 asti.

Poliisipartio etsi törmääjää

Rikosylikonstaapeli Jarmo Rahkola Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että poliisipartio saapui paikalle pian onnettomuuden jälkeen.

— Partio etsi pitkään pitkään paennutta henkilöautoa, mutta eivät tavoittaneet sitä, Rahkola sanoo.

Hänen mukaansa törmäys ei ollut kovin raju, joten perään ajaneeseen henkilöautoon ei ilmeisesti tullut suuria vaurioita. Hän kuitenkin muistuttaa, että 120 kilometrin tuntinopeudessa pienikin osuma voi olla hyvin vaarallinen.

— Autosta on vain vähän tuntomerkkejä. Väriltään se oli tumma, Rahkola sanoo.

Mahdolliset havainnot onnettomuudesta voi ilmoittaa Kaakkois-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen kymenlaakso@poliisi.fi tai maanantaista perjantaihin kello 9—15 puhelimitse numeroon 0295 414 500.