Jouluradio aloittaa taas viikonvaihteessa — Hoosiannan esittää Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Klaus Elfving

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin Hoosianna-versiossa on kanavan toimistuspäällikön mukaan hitin ainekset.
Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin Hoosianna-versiossa on kanavan toimistuspäällikön mukaan hitin ainekset.

Jouluradio aloittaa jälleen lähetyksensä puoliltaöin ensimmäisenä adventtina 3.12., lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Kotkassa kanavaa voi kuunnella FM-taajuudella 97,7, Telian kaapeliverkossa taajuudella 97,7 ja Elisan verkossa taajuudella 98,7.

Kanavan aloittaessa kuullaan perinteisesti uusi versio Hoosianna-hymnistä. Tänä vuonna sen esittää Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani.

— Tämän vuoden Hoosianna-versiossa on kansanjuhlan katu-uskottavaa riemua. Siinä on hitin ainekset, aavistelee kanavan toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne tiedotteessa.

Jouluradio soittaa joulumusiikkia tauotta ja ilman mainoksia loppiaiseen asti. Sitä ylläpitää pääkaupunkiseudun seurakuntien yhteinen mediatoimitus Toivontuottajat.

Jouluradiota voi kuunnella myös verkossa osoitteessa www.jouluradio.fi. Siellä on pääkanavan lisäksi tarjolla yhdeksän muuta eri joulumusiikin lajeihin erikoistunutta kanavaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet