Kotkan nuorisoteatteri lähtee Tampereelle — Tuntemattoman eläimen jäljet pääsi päätösfestivaaliin

Kotkan nuorisoteatterin Tuntemattoman eläimen jäljet osallistuu Nuori Näyttämö -hankkeen päätösfestivaaliin. Se järjestetään Tampereella elokuussa.

Pipsa Longan kirjoittaman näytelmän nuorisoteatterille ohjasi Henni Kiri.

Päätösfestivaaliin valittiin toinenkin tulkinta samasta näytelmästä, nimittäin haukivuorelaisen Harrastajateatteri Henkirei’än esitys. Muut mukaan valitut ovat Squad#1 Tampereelta esityksellä Ainon aito mä, Teatteri Koomaa Keminmaalta esityksellä On isis sekä Tapiolan musiikkilukio esityksellään Carmina.

Tapahtuman aikana järjestetään Murros-foorumi, johon kutsutut nuoret ideoivat, työstävät ja kokoavat teesinsä tulevaisuuden teatterista. Nämä julkistetaan ja annetaan tiedoksi kaikkien suomalaisten ammattiteattereiden johtajille.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet