Kotkan musiikkiopiston lapsikuoro on mukana Raskasta joulua -kiertueella — 30-henkinen kuoro esiintyy Karhuvuoressa joulussa seuranaan Elize Ryd, Jp Leppäluoto, Tuple Salmela ja Kimmo Blom

Kiertueelle on myyty jo yli 30 000 lippua.

Raskasta joulua –kiertue viettää nyt 15-vuotisjuhlaansa. Luvassa on uudistettu show, jossa on mukana myös joka paikkakunnan oma lapsi- tai nuorisokuoro.

Kyseessä on ensimmäinen kerta tapahtuman historiassa, kun mukana on iso kuoro.

Kotkassa kiertueen nuorisotähtinä ovat Kotkan seudun musiikkiopiston lapsikuoron laulajat. 30-henkinen kuoro esiintyy kiertueen Karhuvuoren-konsertissa 17.12.

Illan muita esiintyjiä ovat ruotsalaisen metalliyhtye Amaranthen laulaja Elize Ryd sekä suomalaiset metallitulkit eli Charon-yhtyeessä tunnetuksi tullut Jp Leppäluoto, Tarot-yhtyeen Tuple Salmela ja The Voice of Finlandista julkisuuteen ponkaissut Kimmo Blom.

Kaksiosaisen elämys

Järjestäjät kertovat, että juhlavuoden kaksiosainen konserttielämys pitää sisällään kappaleita koko Raskasta joulua -historian ajalta. Show’n ensimmäinen puoli on tarinallinen, ja toisella puolikkaalla rokataan tukka putkella. Uudistetun show’n ovat suunnitelleet Raskasta joulua –konseptin kehittäjä Erkka Korhonen ja nykysirkusta, tanssia, teatteria, oopperaa ja spektaakkeleita ohjannut Minna Vainikainen.

Suositulle kiertueelle on myyty jo yli 30 000 lippua, ja kiertueen konserteista kolme on loppuunmyytyjä.

Uusimmat uutiset