Osittain Kotkassa kuvatun ja kotkalaisen marsun tähdittämän Supermarsu-elokuvan traileri on julki – Katso video!

Suomalaisen Supermarsu-lastenelokuvan virallinen traileri on julkaistu.

Supermarsu saapuu elokuvateattereihin perjantaina 26. tammikuuta 2018. Elokuvaa kuvattiin Kotkan Hovinsaarella samassa logistiikkakeskuksessa, jossa tehtiin Aku Louhiniemen ohjaaman Tuntemattoman sotilaan studiokohtaukset.

Hovinsaaren studiossa toteutettiin kaikki päähenkilö Emilian kotiin sijoittuvat kohtaukset.

Myös elokuvassa Emilian lemmikkimarsu on kotkalainen marsu nimeltään Vilpuri. Elokuvassa yhdistetään perinteistä elokuvakerrontaa ja animaatiota, joten siinä nähdään myös virtuaalisia marsuja.

Emilia haluaa pelastaa Itämeren silakat

Elokuva perustuu Paula Norosen kirjaan Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat.

Elokuvassa päähenkilö Emilia elää tavallista elämää uusioperheessä kunnes eräänä päivänä lemmikkimarsu puraisee häntä sormesta. Emilia saa salaisen kyvyn muuttua Supermarsuksi, jonka voimilla hän pystyy lentämään ja ratkomaan ongelmia. Hän lähtee supermarsuna pelastamaan Itämeren silakoita ja löytää samalla keinot toimia omassa arjessaan urheammin.

Vauhdikas ja viihdyttävä koko perheen supersankarielokuva käsittelee merkittäviä yhteiskunnallisia aiheita saastuneesta vesistöstä ystävyyteen hulvattomien seikkailujen ja tarinoiden kautta. 

– Supermarsuksi muuttuminen on jännittävä ja elokuvallinen elementti. Sen taustalla on havaintoja uusioperheen elämästä ja koulumaailmasta. Havainnot tiivistyvät teemaksi, jossa meissä kaikissa on jotain hauskasti vinossa, kommentoi elokuvan ohjaaja Joona Tena tiedotteessa.

Elokuvan lapsipäärooleissa nähdään lahtelainen Ella Jäppinen (Emilia) ja Porvoosta kotoisin oleva Viljami Lahti (Simo). Muissa päärooleissa ovat Essi Hellén (Emilian äiti) ja Eero Ritala (Emilian isä) sekä kokopitkän elokuvan debyytin tekevä Arttu Wiskari (Pertti).

Jos upotus ei toimi, voit katsoa videon täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet