Tilaajalle

Roni Lepältä ei lopu virta: mies on kisannut The Voice of Finlandissa, nyt hän keikkailee itse tekemässään Elvis-puvussa ja näyttelee kesäteatterissa — Katso videolta, miten Valkealan Elvis vetää Return to Senderin

Elviksen musiikki kolahti Valkealassa asuvaan Roni Leppään jo kaksivuotiaana. Lapsuuden haave johti bänditouhuihin, The Voice of Finland -kisaan Michael Monroen tiimissä ja nyt Elvis-tribuuttikonsertteihin. Leppä esiintyy lauantaina Kotkassa.

Kari Huusari

The Voice of Finland -kisassa Roni Leppä tutustui Michael Monroeen, jonka kanssa hän on tehnyt musiikkivideon ja muitakin musakuvioita. Monroen nimmari koristaa Lepän kitaraa. Leppä on itse valmistanut Elvis-puvun, jonka takin hän heitti 
harteilleen konserttinsa aattona. — Elvis-tyylistä viittaa en aio 
koskaan pitää, koska minä en ole Kuningas, hän sanoo.
The Voice of Finland -kisassa Roni Leppä tutustui Michael Monroeen, jonka kanssa hän on tehnyt musiikkivideon ja muitakin musakuvioita. Monroen nimmari koristaa Lepän kitaraa. Leppä on itse valmistanut Elvis-puvun, jonka takin hän heitti harteilleen konserttinsa aattona. — Elvis-tyylistä viittaa en aio koskaan pitää, koska minä en ole Kuningas, hän sanoo.

Pikkupoikana Roni Leppä tapasi laulaa muilta piilossa, ettei kukaan kuulisi. Musiikki oli hänellä verissä, mutta ujous vei vielä voiton.