Kotkan kulttuurijohtajakandidaateista on valikoitunut kolmen kärki — Sanna Gango, Minna-Marika Lindström ja Mikko Peltonen pääsevät yleisön eteen ensi viikolla

Tarkoitus on, että Kotkan elinvoimalautakunta tekee ratkaisunsa vielä marraskuussa.

Antti-Jussi Larvio

Sanna Gango on ainoa eteläkymenlaaksolainen hakija kolmen parhaan joukossa. Arkistokuva.

Kotkan kulttuurijohtajan virkaa hakeneista on nyt valikoitunut kolmen kärki. Loppusuoralla ovat filosofian maisteri Sanna Gango Pyhtäältä, filosofian maisteri Minna-Marika Lindström Helsingistä ja taiteiden kandidaatti ja liikuntatieteiden maisteri Mikko Peltonen Helsingistä.

Loppusuoran kandidaatit joutuvat tai pääsevät yleisön eteen ensi viikolla. Tilaisuus on tiistaina 13. marraskuusta kello 17.30 Vellamossa. Ehdokkaita jututtaa silloin tuottaja-ohjaaja Pia Lunkka.

Hakijoita oli kaikkiaan 31, joista ensin kuusi valittiin jatkokierrokselle. Kuuden haastattelut saatiin loppuun keskiviikkona.

Suunnitelmien mukaan elinvoimalautakunta pääsee päättämään valinnasta seuraavassa kokouksessaan marraskuun lopulla.

Korjattu kello 13.30 otsikossa ollut nimivirrhe.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat