Vahvoja makuja Starboxin blogeista: turkkilainen perunasalaatti, bosnialainen papukeitto ja chevre-oliivitangot

Starbox

Starboxin bloggaajat ovat jättäneet jouluruoat taakse ja käyttävät uusissa resepteissä aineksina muun muassa juustoja ja papuja.

Lumottu polku -blogin Anni Lapatto valmistaa turkkilaista perunasalaattia. Hän ei tosin muista reseptin alkuperää eikä tiedä, onko se turkkilainen. Joka tapauksessa kolme neljäsosaa hänen perheestään rakastaa sitä.

Starbox

Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogin Sanja Alisic esittelee papukeiton kotimaastaan Bosniasta. Se vaatii papujen liottamista yön yli ja 2—3 tunnin keittoajan, mutta Alisic sisällyttää tekstiin myös nopeamman version.

Starbox

Jannen keittiössä -blogin Janne Kujala tekee joululta jääneistä lehtitaikinalevyistä suolaista naposteltavaa. Chevre-oliivitankoihin saa voimakkaan maun täyttämällä ne vuohenjuustolla ja vihreillä oliiveilla.

Lisää reseptejä löydät Starboxin Ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat