Tilaajalle

Lautasen äärellä: Kuusisen Kalamajan listalla on vain kaksi ruokalajia — Kiireisimpinä päivinä keittiössä tehdään yli sata lohileipää

Kymen Sanomien Lautasen äärellä -juttusarjassa käydään eteläkymenlaaksolaisissa ravintoloissa ja maistetaan niiden suosittuja annoksia. Kuusisen Kalamajasta piti tulla kesäravintola, mutta rakennusvalvonnan kommentit tekivät siitä ympärivuotisen ruokapaikan. Ruokatarjonta on ja pysyy simppelinä, yrittäjä Kari Lampinen toteaa. Tarjolla on kalaleipiä ja lohisoppaa, lisäksi mukaan voi ostaa kalaa sen mukaan, miten Ahti on suonut antimiaan.

Kimmo Seppälä

Kari Lampinen perusti Kuusisen Kalamajan vuonna 2013.
Kari Lampinen perusti Kuusisen Kalamajan vuonna 2013.

Lämminsavua vai graavia? Kuusisen Kalamajan lohileivissä on kaksi vaihtoehtoa.