Starboxilta kakkujen ja pikkuleipien ohjeita joulunodotukseen: sateenkaarikakku karkkisydämellä, banaanikakku ja viipalepikkuleivät

Starbox

Starboxilta kakkujen ja pikkuleipien ohjeita joulunodotukseen: sateenkaarikakku karkkisydämellä, banaanikakku ja viipalepikkuleivät

Starboxin reseptit vinkkaavat viikonloppuun ja joulun odotukseen makeita herkkuja.

Anni Lapatto kertoo Lumottu polku -blogissaan, kluinka 11-vuotissynttäreiden sankari loihti ihan itse taideteoksen kaverisynttäreilleen. Taideteos oli gluteeniton sateenkaarikakku karkkisydämellä.

Blogista löytyy kakun ohjekin, ei vain tarina!

Suvi Parkkinen selasi äidin vanhoja leivontakirjoja ja päätti valmistaa kahvipöydän klassikon eli kuivakakun. Pöydällä lojui muutama aavistuksen tummunut banaani, joten niistä syntyi banaanikakku, jonka ohje löytyy Smiling forever -blogista.

Starbox

Jos ei kakkua, niin ehkä pikkuleipiä? Erja mainostaa blogissaan Hittejä ja huteja, että viipalepikkuleipien ohje on todella helppo, ja pikkuleipien tekeminen supernopeaa.

— Kaiken lisäksi nämä pikkuleivät ovat niin hyviä, ettei ikinä uskoisi ohjeen olevan näinkin simppeli, hän kirjoittaa.

Starbox

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet