Starbox valmistautuu halloweeniin, tarjoilee muodikasta flatbreadia ja maukasta hirvipataa

Starbox

Kuppikakuissa on halloween-tunnelmaa.
Kuppikakuissa on halloween-tunnelmaa.

Jannen keittiössä –blogin Janne Kujala valmistautuu jo halloweenin viettoon. Kujala mietti jo kesällä, mitä hän leipoisi blogiinsa pelottelujuhlan kunniaksi. Pohdinnan tuloksena syntyivät Red Velvet -kuppikakut. Red velvet -taikina sisältää tuorejuustotäytteen. Halloween-teeman viimeistelevät silmäkarkit ja kondiittorinsokerista valmistettu lasi. 

 

Starbox

Flatbread sopii hyvin iltapalaksi.

Heidin ja Raisan Sparkling Friends -blogista löytyy viikonloppuun trendikkään flatbreadin eli pannuleipäsen ohje. 

Pannulla paistettava leipä sopii iltapalaksi tai illanistujaisten ruokapöytään. Leipäsen valmistuksessa ei käytetä lainkaan hiivaa, ja resepti on helppoa muokata myös gluteenittomaksi. Täytteet voi rakentaa omien mieltymysten mukaisesti. 

Starbox

Hirvipata on klassikko. 

Jamiela Ruotsalaisen WillaSarkko -blogissa tehdään kermaista hirvipataa. Ruotsalainen odottaa aina innolla vuoden ensimmäisiä hirvenlihoja. Sarkossa kaikki lihat menevät käyttöön. 

Ruotsalaisen hirvipata taipuu helposti myös gluteenittomaksi versioksi. 

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet