Tilaajalle

Lautasen äärellä: Nimikkopitsa syntyi kostean illan ideariihessä — Miehikkäläläistä Susihukkasta on moitittu lähinnä hövelistä juustonkäytöstä

Kymen Sanomien uudessa juttusarjassa vieraillaan Etelä-Kymenlaakson paikallisissa ravintoloissa ja maistetaan niiden suosituinta annosta. Ensimmäisessä osassa vieraillaan Miehikkälän Susihukkasessa, joka on samaan aikaan lounasravintola, pitseria ja baari. Viikonloppuisin bileet saattavat jatkua aamuviiteen asti.

Aino Mehtälä

Pitsoja myydään iltaan asti, yrittäjä Piia Mäkelä kertoo. Kädessä paikan nimikkopitsa.
Pitsoja myydään iltaan asti, yrittäjä Piia Mäkelä kertoo. Kädessä paikan nimikkopitsa.

Ei siitä ainakaan juustoa puutu. Edessäni on tuhti pitsa, jonka täytteet eivät ole ihan tavallisesta päästä. Susihukkanen Special, miehikkäläläisen ravintola Susihukkasen yrittäjä Piia Mäkelä esittelee.