Starbox-sivuston ohjeilla tähteet käyttöön ja suut makiaks marianne- tai banaanikakulla tai pikapullalla

Minttusuklaakakku mariannemurskalla maistuu taatusti iltapäiväkahvin kera.
Minttusuklaakakku mariannemurskalla maistuu taatusti iltapäiväkahvin kera.
Piiraita voi tehdä lähes mistä tahansa.
Pullaa voi tehdä helposti ja nopeasti.

Starbox-sivuston Jannen Keittiössä -ruokablogin Janne Kujala suosittelee tähän viikonloppuun sydämenmuotoista vuokaa ja siihen täytteeksi minttusuklaakakkua mariannemurskalla.

Leipuri-kondiittori Kujalan mukaan yksinkertaisista aineksista saa tällä reseptillä herkkua helpolla. 

Onko jääkaappiin jäänyt jämiä? Hävikkiviikon kunniaksi WillaSarkko-blogin Jamiela Ruotsalainen kehottaa ottamaan tähteet käyttöön eikä heittämään raakalla rahalla hankittuja elintarvikkeita noin vain menemään. Ainakin pitsoja ja piirakoita voi tehdä lähes mistä tahansa. 

Sokeristory-blogin Anne-Mari Ollikaisen keittiössä tuoksuu lapsuus tai tarkemmin sanottuna pikapulla.

Vehnästä ei nimittäin aina ehdi eikä tarvitsekaan tehdä pitkän kaavan mukaan, vaan pullantuoksun saa vaikka asuntoesittelyä varten myös helposti ja nopeasti.

Lue lisää reseptivinkkejä Starboxin ruoka- ja juomasivuilta

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat