Starboxissa tarjolla herkkuja ja terveysjuomaa — paahtopaisti, bouillabaisse ja kultainen maito

Starbox

Paahtopaisti.

Starboxin bloggaajien valikoimassa on tällä kertaa sekä lihaa että kalaa ja päälle vielä juomaa flunssan ehkäisyyn.

Willa Sarkko -blogin Jamiela Ruotsalainen opastaa, miten paahtopaisti valmistetaan hirvenlihasta. Lopputulos maistuu niin perunamuusin kanssa, patongin välissä kuin salaatissakin.

Maistamista-blogin Tanja valmisti bouillabaissea, klassista ranskalaista kala-äyriäiskeittoa. Tanjan reseptissä on lohta, turskaa, katkarapuja, sinisimpukoita ja monenlaisia mausteita.

Starbox

Bouillabaisse.

Kakkupuoti Hurmaavan Mari varautuu jo flunssakauteen kultaisella maidolla. Kurkumaa, invivääriä ja kanelia sisältävä juoma on Marin mukaan superterveellinen ja suloisen lempeä.

Starbox

Kultainen maito.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.