Starboxin pakkaspäivät jatkuvat pehmeällä pho-keitolla, kevyellä paprikasalaatilla ja herkullisella omenahyveellä

Starbox

Starboxin pakkaspäivät jatkuvat pehmeällä pho-keitolla, kevyellä paprikasalaatilla ja herkullisella omenahyveellä

Starbox-sivusto antaa hyviä vinkkejä ruuanlaittoon ja herkutteluun talviselle viikolle.

Pakkasen paukkuessa keitto lämmittää mukavasti. Mari kertoo Hurmaava-blogissaan pho-keitosta, johon tulee muun muassa broilerisuikaleita, chiliä ja porkkanaa.

Starbox

Suvi Parkkisen Smiling Forever-blogissa tehdään kevyttä paprikasalaattia. Paprika on yksi Suvin lempivihanneksista, sillä se sopii niin pizzan kuin tortillankin täytteeksi, keittoihin tai ihan vaan leivän päälle.

Jamiela Ruotsalaisen WillaSarkko-blogissa herkutellaan perinteisellä omenahyveellä, johon Jamiela laittaa tavallisesti fariinisokeria.

Starbox

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta. 

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet