Herkullisia leipärullasia ja vastustuskykyä vihermehusta — Poimi Starboxin resepti-ideat

Vihermehuun tulee muun muassa omenaa ja salaattia. Kuva: Starbox.

Oletko maistanut leipärullasia?

Jamiela Ruotsalaisen Willa Sarkko -blogista löytyy ohje täytettyihin leipärullasiin. Rullat voi täyttää vaikkapa meetwurstilla ja sinihomejuustolla, ja ne sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon.

— Näistä tuli niin hyviä, että saan kuulemma tehdä näitä usein, Ruotsalainen kirjoittaa.

Tiipii-blogin Emmi-Riika on puolestaan hurahtanut mehustukseen. Hänen blogistaan löytyy ohje esimerkiksi maanantain vihermehuun.

— Olen huomannut, että jääkaapista ei enää löydy niin paljon homeisia hedelmiä ja kasviksia. Ja nykyään laitankin kaikki viimeisiä päiviään viettävät asukkaat jääkaapista mehustimeen, Emmi-Riika kirjoittaa.

Lisää reseptejä löydät Starboxin Ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat muun muassa hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.