Ideoita juhannuspöytään Starboxista: peruna- ja kaalisalaatit grilliruoan kylkeen, mansikkainen drinkki ja kokonainen juhannusmenu

Juhannuksena herkutellaan tämän kesän sadolla.

Starbox

Mansikkabellinin voi tehdä myös pakastemansikoista. Silloin juomaan ei tarvitse erikseen jäitä. Kuva Sparkling Friends -blogista.

Starboxissa Hurmaava-blogia pitävä MariSparkling Friends -blogia pitävät Heidi ja Raisa sekä Smiling Forever -blogin Suvi ovat jakaneet vinkkinsä juhannuspöytään.

Kaunis mansikkabellini syntyy tuoreista mansikoista ja kuohuviinistä. Alkoholittomaan versioon sopii esimerkiksi kivennäisvesi. Ohjeen löydät Sparkling Friends -blogista.

Starbox

Uusia perunoita, varhaiskaalia, kevätsipulia...Näissä salaateissa maistuu kesä. Kuva Hurmaava-blogista.

Jos useamman salaatin tekeminen tuntuu vaivalloiselta, kurkkaa Hurmaava-blogin reseptit varhaiskaali- ja varhaisperunasalaatteihin. Ne tehdään helpomman kautta: molempiin sopii sama kastike.

Starbox

Aprikoosi tuo makeutta grillivartaisiin. Kuva Smiling Forever -blogista.

Smiling Forever -blogista löytyy kokonainen juhannusmenu ohjeineen. Pöytään katetaan hyrskypottuja, kana-aprikoosi-kesäkurpitsavartaita, tomaatti-mozzarellasalaattia, hölskykurkkuja ja rieskaa. Aterian kruunaa raparperihillokkeella höystetty jäätelö.

Starbox

Makea jäätelö ja hivenen kirpeä hilloke ovat hyvä pari. Kuva Smiling Forever -blogista.

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat