Rintamaveteraaniliiton Kymen piiri valmistautuu liittokokoukseen ja liittojuhlaan

Rintamaveteraaniliiton Kymen piirin sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 16.3.2019 Imatran kylpylässä. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokous teki ehdotukset kesäkuussa pidettävälle Rintamaveteraaniliiton XXIX liittokokoukselle.

Kymen piiri esittää Laukaan Peurungassa pidettävälle liittokokoukselle muun muassa niin, että ministeri Matti Louekoski Helsingistä valitaan edelleen liiton puheenjohtajaksi ja liittovaltuuston puheenjohtajaksi valitaan kenraaliluutnantti Antti Simola Tuusulasta.

Kevätkokouksessa käsiteltiin myös eduskunnan päätökset loppuvuodesta 2018 ja 21.1.2019, jotka lisäävät merkittävästi resursseja rintamaveteraanien kotiin vietäviin palveluihin. Kokous kantoi erityistä huolta siitä, että rintamaveteraanit sekä asianomaiset viranhaltijat saavat riittävän tuen ja tiedon tästä suuresta muutoksesta ja laajenevista palveluista.

Kevätkokous muistutti myös päättäjiä siitä, ettei tunnuksen omaavien rintamaveteraanien puolisoiden ja leskien asemaa ole kyseessä olevassa laissa toistaiseksi huomioitu.

Uusimmat uutiset