Marika Kirjavainen jatkaa Kaakkois-Suomen Kokoomuksen puheenjohtajana

Kaakkois-Suomen Kokoomuksen syyskokous pidettiin sunnuntaina 25.11. Punkaharjulla. Piirin puheenjohtajaksi valittiin Marika Kirjavainen Kotkasta ja varapuheenjohtajiksi Olli Miettinen Mikkelistä ja Jussi Virsunen Lappeenrannasta.

Piirin taloudenhoitajaksi valittiin Markku Häkkänen Mäntyharjusta. Piirihallituksen jäseniksi valittiin Jukka Hallikainen Miehikkälästä, Erkki Huhtinen Pyhtäältä, Juha Jormakka Imatralta, Sirpa Laari Kouvolasta, Pirkko Luntta Hirvensalmelta, Ahti Myllys Rantasalmelta, Ari Ora Savonlinnasta, Mervi Rings Lemiltä.

Varajäseniksi valittiin Lauri Eerola Kotkasta, Anne Heiskanen Taipalsaarelta, Mira Ilmoniemi Pieksämäeltä, Satu Joutjärvi Kouvolasta, Samuli Kantola Lappeenrannasta, Samir Pietarinen Mikkelistä, Nina Rasola Mikkelistä ja Marja Talka Lappeenrannasta.

Lisäksi syyskokous antoi julkilausuman, jossa Kaakkois-Suomen Kokoomus kantaa huolta rajavartiolaitoksen resursseista. Rajavartiolaitoksen tehtävät ovat lisääntyneet, turvallisuusympäristö on muuttunut arvaamattomaksi ja ennustettavuus on heikentynyt, lisäksi valvontatekniikka edellyttää uudistuksia ja investointeja.

Kaakkois-Suomen Kokoomus vaatii, että Suomen turvallisuusasema taataan muuttuvassa maailmassa, uusien uhkien ja riskien, kuten laittoman maahanmuuton, terrorismin ja järjestäytyneen rikollisuuden varalta ja rajavartiolaitokselle osoitetaan riittävät resurssit rajaturvallisuutemme takaamiseksi.

Uusimmat uutiset