Kotkasta kaksi edustajaa Pohjola-Nordenin liittohallitukseen

Pohjola-Norden ry:n liittokokous valitsi 5.5.2019 Torniossa Katri Kulmunin jatkokaudelle liiton puheenjohtajaksi. Kulmuni on toiminut vuodesta 2015 lähtien kansanedustajana ja hänellä on vankka kokemus pohjoismaisesta yhteistyöstä muun muassa Pohjoismaiden Neuvoston kautta. Kulmuni on kotoisin Torniosta ja hän on kasvanut pohjoismaiseen yhteistyöhön jo peruskoululaisena Tornion ja Haaparannan yhteisessä Kielikoulussa.

”Odotan innolla pääseväni työskentelemään vielä syvemmin pohjoismaisen yhteistyön parissa ja pääseväni edistämään pohjoismaisuutta Suomessa Pohjola-Nordenin edustajana”, kertoo iloinen Katri Kulmuni liittohallituksen puheenjohtajana.

Kotkan–Pohjola Nordenin hallituksesta valittiin kaksi edustajaa uuteen liittohallitukseen: Matti Erävala varsinaiseksi jäseneksi ja Antti Paloneva varajäseneksi. Kotkan yhdistys on yksi suurimmista ja vanhimmista Norden -yhdistyksistä maassamme. Yhdistys täytti tänä vuonna 75-vuotta ja sen jäsenmäärä on n. 260. Viime vuoden aikana Kotkan yhdistyksen järjestämiin matkoihin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistui n. 1 000 kävijää.

Uusimmat uutiset