Perjantaina tanssitaan ja nautitaan musiikista — Katso huomisen menovinkit täältä!

Kimmo Seppälä

Tanssi-iltamiin voi tulla yksin tai porukassa.
Tanssi-iltamiin voi tulla yksin tai porukassa.

Haminalainen tanssiurheiluseura Have Step järjestää perjantaina tanssi-iltamat. Iltamiin voi tulla yksin tai porukassa.

Levytansseissa ovat Have Stepin tanssijat mukana tanssittamassa. Tanssien lomassa on tanssin opetusta. Mukana iltamissa on Have Stepin kilpatanssijat ja Tanssikoulu Vikmanin nuorten ja aikuisten tanssiryhmiä, muun muassa Latin Show -ryhmä. Iltamissa on monipuolinen kahvio ja ulkomyynnissä makkaraa.

Monipuolisissa iltamissa jokainen voi nauttia tanssista itselleen sopivalla tavalla ja ehkäpä kokea ja kokeilla jotain uuttakin. Have Step toivoo, että tapahtuma herättäisi kiinnostusta laajemmaltakin alueelta ja että iltamista syntyisi vuosittain toistuva, yleisön odottama tapahtuma. Lippuja myydään ovelta.

Have Stepin tanssi-iltamat perjantaina 17.8. Haminan Wanhalla Työskillä (Sibeliuskatu 28, 49400 Hamina) kello 18–22.

Mymatch on puolestaan moderni rakkaustarina, joka kerrotaan ja esitetään lavalla tanssien. Toinen osa on jatkoa viimevuotiselle ensimmäiselle osalle, jossa oli niin iloa kuin draamaakin.

Lippuja Mymatchin kahteen näytökseen on saatavilla ennakkoon soittamalla numeroon 050 438 5664 (Iris Hakulinen) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen palettedance@gmail.com.

Mymatch-näytökset Kulttuuritalo Kyminsuussa (Eteläinen Karjalantie 3, Kotka) perjantaina 17.8. kello 18 ja lauantaina 18.8. kello 18.

Myöhäisromanttista mystiikkaa Elokuun illoissa

Alban Bergin tunnettu laulusarja Sieben frühe Lieder (Seitsemän varhaista laulua) johdattelee kuulijaa myöhäisromanttiseen mystiikkaan, rakkauden hurmioon ja kaikkeuden filosofisiin ulottuvuuksiin. Tämän Elokuun iltoihin kuuluvan konsertin toisella puoliskolla Erica Back ja Minttu Siitonen tunnelmoivat elokuista kesäiltaa muun muassa Ralf Gothonin kansanlaulusovitusten ja juhlavuotta viettävien säveltäjien Toivo Kuulan ja Oskar Merikannon sävelten myötä.

Brakilan kartanossa 1800-luvulla eläneen Marie von Döringin suhde säveltäjä Julius Schulhoffiin herättää monia arvailuja. Kartanon nuotistosta on löytynyt puhkisoitettu nuottikirja Schulhoffin pianosonaatista. Teosharvinaisuus kuullaan vihdoinkin Haminassa pianisti Satu Paavolan tulkitsemana.

Kesäillan romanssi -konsertti perjantaina 17.8. Simeon-talolla (Pikkuympyräkatu 34, Hamina) kello 19.

Älä myöskään unohda viikonlopun Pyhtään Saaristomarkkinoita. Katso kaikki viikonlopun menot tapahtumakalenteristamme.