Kaupallinen yhteistyö | K-Supermarket Kanuuna

Haminalainen Marjatta Laaksonen tilaa ruokaostokset suoraan kotiin verkkopalvelusta — Ajan ja vaivan lisäksi säästyy rahaa, sillä heräteostokset jäävät nyt kaupan hyllylle

K-Supermarket Kanuunan palvelu osoittautui kiireisen yrittäjän pelastukseksi. Kun tavarat tuodaan kotiin, kaupassa käymiseen kuluvan ajan voi käyttää muuhun.

K-Supermarket Kanuunan verkkokaupasta vastaavan yrityksen Ruokavaunu 
Oy:n Jarkko Hämäläinen toimitti tällä kertaa haminalaiselle Marjatta 
Laaksoselle verkkokauppatilauksen. Kun tilauksen jättää edellisiltana, 
tuotteet ovat kotiovella jo seuraavana päivänä.
K-Supermarket Kanuunan verkkokaupasta vastaavan yrityksen Ruokavaunu Oy:n Jarkko Hämäläinen toimitti tällä kertaa haminalaiselle Marjatta Laaksoselle verkkokauppatilauksen. Kun tilauksen jättää edellisiltana, tuotteet ovat kotiovella jo seuraavana päivänä.

Haminalainen Marjatta Laaksonen käy nykyisin ruokakaupassa harvakseltaan ja silloinkin vain nopeasti piipahtaen.

Raskaiden ostoskassien raahaaminen on vaihtunut tietokoneen tai puhelimen näpyttelyyn, sillä Laaksonen hoitaa taloutensa ruokaostokset verkon kautta haminalaisesta K-Supermarket Kanuunasta.

Kerralla tilaukseen lähtee noin kuukauden peruselintarvikkeet ja päivittäistavarat kahveista pesuaineisiin ja lemmikkien ruokiin.

Illalla tehty tilaus toimitetaan seuraavana päivänä sovittuna aikana vaikka suoraan kotiin keittiönpöydälle asti. Laaksosen mukaan palvelu on tuonut paljon helpotusta kiireisen yrittäjän arkeen.

– Muutamat tutut ihmettelivät, ettenkö muka ehdi itse kauppaan. Ehdin kyllä, mutta kaupassa käytetty aika on aina jostain muusta pois. Kaupassa käyminen tuntuu vähän niin kuin ajan tuhlaamiselta.

 

 Kun tilauksen tekee illalla kello 23 mennessä, se toimitetaan seuraavana päivänä. Tuotteet maksetaan toimituksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla.
Kun tilauksen tekee illalla kello 23 mennessä, se toimitetaan seuraavana päivänä. Tuotteet maksetaan toimituksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla.

Aikaa ja rahaa säästyy

Ruoan verkko-ostaminen on edelleen Suomessa suhteellisen uutta, ja sitä se oli myös Laaksoselle. Ensimmäisestä kerrasta alkaen kaikki sujui kuitenkin helposti, Laaksonen sanoo.

– Olen tykännyt aina suunnitella vähintään viikon ruoat etukäteen. Verkkokaupassa ostoksia voi tehdä kaikessa rauhassa ja tarkistaa suoraan kaapeista, puuttuuko jotakin.

– Toisaalta verkkokaupan valikoimissa on sellaisia tuotteita, joita en osaisi itse edes etsiä kaupasta, mutta joita on nyt kiva kokeilla, Laaksonen huomauttaa.

Suomalaiset ovat tarkkoja ruoan laadusta, ja moni yrittääkin valita huolella esimerkiksi hedelmä- ja vihanneshyllyillä parhaat mahdolliset tuotteet omaan pussiin.

Verkkokaupassa tätä valintamahdollisuutta ei ole. Se mietitytti hiukan myös Laaksosta.

– Ensimmäisen tilauksen yhteydessä tarkistin kaikki tuotteet. Pakko sanoa, että en olisi itse osannut yhtä laadukkaita edes valita. Kaikki oli ihan priimaa. Myös pakasteet olivat kuin olisi suoraan kaupan pakastimesta, Laaksonen kertoo.

Verkkokauppatilauksen kotiinkuljetusmaksu on 12,90 euroa. Laaksonen pitää hintaa edullisena suhteessa palveluun ja siihen, että lähes kaikki kuukauden ostokset tulevat samalla kertaa.

Hän arvioi jopa säästäneensä rahaa, kun heräteostoksia ei tartu enää mukaan kaupassa kierrellessä.

– Eikä tule myöskään ostettua nälkäisenä tai kiireisenä mitään epäterveellisiä juttuja, Laaksonen naurahtaa.

 

K-Supermarket Kanuunan verkkokauppa on helppo käyttää. Kanuunan synttäriviikolla tilauksen tekemiseen saa myös opastusta kaupan henkilökunnalta.
K-Supermarket Kanuunan verkkokauppa on helppo käyttää. Kanuunan synttäriviikolla tilauksen tekemiseen saa myös opastusta kaupan henkilökunnalta.

Synttäriviikolla opastusta tarjolla

K-Supermarket Kanuunan kauppiaan Ville Merosen mukaan elokuussa avattu verkkokauppa on luonteva lisä kaupan jo muutenkin monipuolisiin palveluihin.

– Viime vuonna kaupassa tehtiin todella iso remontti, parannettiin energiatehokkuutta ja alettiin tarjota monia uusia palveluita. Verkkokauppa on nyt seuraava askel.

Haminassa vastaavaa ruoan verkkokauppaa ei ole aiemmin ollut tarjolla. Kanuunasta tilauksia toimitetaan koko Haminan alueelle, Pyhältöön ja Virojoelle niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.

– Tarkoitus on lähiaikoina laajentaa palvelua myös Suur-Miehikkälän alueelle, Meronen kertoo.

Kanuunan työntekijät opastavat asiakkaita verkkokaupan käyttöön keskiviikkona kello 10–13. Tapahtuma on osa kaupan syntymäpäiväviikkoa.

– Synttäriviikolla juhlimme myös paikallisia tuottajia Paikallista sinulle -teemalla, joten koko viikon ajan kaupallamme on tuottajia esittelemässä tuotteitaan. Lisäksi torstaina tarjoillaan kaikille asiakkaille synttärikahvit, Meronen lupaa.

 

Ruokaa suoraan kotiin

+ K-Supermarket Kanuunan verkkokauppa toimittaa tilauksia Haminan, Pyhällön ja Virojoen alueelle.

+ Kun tilauksen tekee edellisiltana kello 23 mennessä, tilaus toimitetaan seuraavana päivänä.

+ Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse aamupäivisin kello 10–11 numeroon 044-9827711.

+ Tilausta tehdessä voi valita haluamansa toimitusajan, joita on tarjolla kolmen tunnin jaksoissa. Tilauksen lisätiedoissa voi esittää myös tarkemman toimitusajan.

+ Tilaukset voi myös noutaa K-Supermarket Kanuunan noutopalvelusta.

+ Tuotteet maksetaan toimituksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla.

 

K-Supermarket Kanuunan palvelutiskiltä saa sekä tuoretta että Kanuunassa paikan päällä savustettua kalaa.
K-Supermarket Kanuunan palvelutiskiltä saa sekä tuoretta että Kanuunassa paikan päällä savustettua kalaa.

K-Supermarket Kanuuna

+  On palvellut haminalaisia nykyisellä paikallaan jo vuodesta 1986.

+ Viime vuonna kauppa peruskorjattiin täysin vastaamaan nykyajan vaatimuksia mm. energiatehokkuudeltaan ja kalustoltaan.

+ Kanuuna työllistää vuoden aikana yli 50 henkilöä ja on monen paikallistuottajan suurimpia jälleenmyyntipisteitä.

+ Kanuunan valikoimissa on noin 17 000 tuotetta.

+ Kanuunan tuotevalikoiman päätökset tehdään kaupan sisällä ja osastovastaavat ovat vuoden aikana tilanneet lähes 500 asiakastoiveeseen perustuvaa tuotetta valikoimiin.

+ Kanuunan herkkutorilta saa nyt myös oman savustamon tuoreet savukalat, päivittäin grillistä lihat ja broilerit sekä valmisruokia.

K-Supermarket Kanuuna

Kanuuna.jpg