Kaupallinen yhteistyö | Uuperinrinteet

Uuperinrinteet uudistuu joka vuosi – laskettelija ilahtuu kypärästä ja kausikortista

Haminassa sijaitsevat Uuperinrinteet tarjoavat laskettelijoille vuosittain uutta koettavaa. Jos säät sallivat, laskettelukausi alkaa viimeistään jouluna.

Uuperinrinteet uudistuu joka vuosi – laskettelija ilahtuu kypärästä ja kausikortista

Laskettelukeskuksen talvi on aina omanlaisensa arvoitus. Vaikka sääolot vaihtelevat vuodesta toiseen, Haminassa sijaitsevilla Uuperinrinteillä jokaista kautta odotetaan innolla.

Odotukset ovat korkealla tällekin vuodelle. Joskus kausi päästään aloittamaan jo marraskuussa, joskus taas venyy joulukuun puolelle. Aina tavoitteena on kuitenkin se, että viimeistään jouluksi olisi pari rinnettä auki.

Laskettelukauden valmistelu alkaa jo kuukausia ennen ensilumia eli kesällä. Tuolloin tehdään muun muassa rinteiden profiilinmuutoksia, jotta laskijoilla on vuosittain jotain uutta koettavaa tutussakin rinteessä. Kun talvi alkaa lähestyä, kaikki on napinpainallusta vaille valmista.

kypara.jpg

Turvalliset varusteet vaikka
lahjaksi

Uuperinrinteillä on neljä eri rinnettä, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin aloittelijalle kuin kokeneellekin laskijalle. Lisäksi on erillinen snow park -alue, joka on temppuilijoiden suosiossa. T

emppupuolen suosio on kasvussa, sillä yhä useampi etenkin nuorista laskijoista valitsee perinteisten laskettelusuksien tai laudan sijaan alleen niin sanotut temppusukset.

Temppuradoilta odotetaan myös jatkuvasti kehittymistä, sillä laskijatkin kehittyvät vuosi  vuodelta.

Temppujen hurjistuessa varusteisiin kiinnitetään entistä enemmän huomiota: esimerkiksi kypärän käyttämisestä on tullut suoranainen trendi ja kypärän halutaan olevan tyylikäs.

rinnekuva1.jpg

Pään lisäksi etenkin aktiivilaskijat suojaavat selkänsä selkäpanssareilla.

Tyylikkäät ja turvalliset varusteet sopivat erinomaisesti myös joululahjaksi. Lasketteluvarusteiden lisäksi Uuperinrinteiden toinen lahjasuosikki on laskettelukeskuksen kausikortti, jolla pääsee laskemaan rajattomasti kaikkina aukiolopäivinä.

Joulunakin pääsee laskemaan

Uuperinrinteet on Kotkan seudun suurin talviliikuntakohde. Rinteissä riittää
pituutta hyvin, mutta myös nouseminen on nopeaa eli laskemaan ehtii paljon.

Uuperinrinteet on yleensä seudun talviliikuntapaikoista myös pisimpään auki eli lunta riittää pitkälle kevääseen. Kevätaurinko ei sulata nopeasti keskuksen pohjoisrinteitä, joten lunta on yleensä pitkälle huhtikuun puolelle asti.

Jos säät sallivat lumetuksen, Uuperinrinteet saadaan auki jo joulun välipäivinä.

Uuperinrinteet

Haminassa sijaitseva laskettelukeskus, jossa on neljä erilaista laskettelurinnettä ja snowpark-alue.

uuperinrinteet_logo.jpg

Keskuksesta voi vuokrata tai ostaa omaksi lasketteluvälineitä. Uuperinrinteet järjestää myös hiihtokouluja ryhmille tai yksityistunteina.

Katso lisää: uuperinrinteet.fi