Kaupallinen yhteistyö | Erämys Keisarin Kosket

Vie vieraasi Kymijoelle – Erämys Keisarin Kosket tarjoaa vauhdikkaita elämyksiä ja ainutlaatuiset puitteet ajanviettoon tärkeiden ihmisten kanssa kauniissa jokiympäristössä

Miltä kuulostaisi kosken kuohuissa pomppiva kumivene, herkullinen ruoka uniikissa Kultaan Koskitilan miljöössä, rentoutuminen koskikylpylässä ja lopuksi pehmeät löylyt puusaunassa?

Anni Lapatto

Huimapäille tarjolla on muun muassa koskenlaskua.
Huimapäille tarjolla on muun muassa koskenlaskua.

Pääsin työhön liittyvän koulutuspäivän yhteydessä vierailemaan Kymijoella. Etsimme uniikkia paikkaa, jossa yhdistyisi luonto sekä sopiva miljöö viettää aikaa yhdessä ja vahvistaa tiimihenkeä. Koska väkeä saapui jotakuinkin Suomen joka kolkasta, ja yksi erityisvieras vielä Göteborgista, kaunista Kymijoen luontoa oli hienoa päästä esittelemään. Monelle sen kauneus oli yllätys. Erämys Keisarin Kosket tarjosi kätevästi yhdestä paikasta tilat koulutukselle, ruokailut ja vauhdikasta ohjelmaakin.

Anni Lapatto

Kauniissa miljöössä on helppo vahvistaa tiimihenkeä.
Kauniissa miljöössä on helppo vahvistaa tiimihenkeä.

Lounaalla maistelimme herkullista lohikeittoa tunnelmallisessa pirtissä. Iltapäiväkahvit nautiskelimme aurinkoisessa pihapiirissä, nauttien joelta kevyesti käyvästä vilvoittavasta tuulenvireestä. Kun virallinen osuus oli ohi, kolme kumiveneellistä rohkeita naisia sonnustautui pelastusliiveihin ja perusteellisen ohjeistuksen jälkeen suuntasi kohti Kymijoen virtaavaa vettä.

Anni Lapatto

Lounaalla nautittiin herkullisesta lohikeitosta.
Lounaalla nautittiin herkullisesta lohikeitosta.

Meidän huimapääjengille valikoitui ohjelmanumeroksi koskenlasku, sillä halusimme päivän tarjoavan mahdollisuuden kokea jotakin uutta. Kaistapäisimmät intoutuivat kokeilemaan myös koskiuintia. Ja kyllä, se tarkoittaa sitä, että koskea lasketaan uiden. Se oli kaiken kaikkiaan mahtava kokemus!

Anni Lapatto

Nokipannukahvit kuksasta juotuna.
Nokipannukahvit kuksasta juotuna.

Kuksasta nautitut nokipannukahvit, koskien rauhoittava kohina idyllisessä pihapiirissä ja herkullinen lohikeitto tekivät VIP-vieraaseemme lähtemättömän vaikutuksen. Oli myös mukavaa kuulla pieniä paloja Kymijoen historiasta Ruotsin ja Venäjän valtakuntien ajoilta ja räiskiä vesisotaa kahden muun kumivenekunnan kanssa. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä koskenlaskukokemukseen ja koulutuspäivän puitteisiin Erämys Keisarin Koskilla.

Lue lisää: www.eramys.fi

Teksti ja kuvat: Lähimatkailulähettiläs Anni Lapatto

3 faktaa:

1. Jos koskenlasku on liian villiä menoa, Erämys Keisarin Kosket järjestää myös jokiristeilyjä Valkmusan Kansallispuistoon, jonne lauttamatkaa kertyy edes takaisin 8 kilometriä.

2. Erämys Keisarin Kosken asiakkaista 95% on yrityksiä ja yhteisöjä. Lisäksi kauniissa pihapiirissä järjestetään myös kaikille avointa toimintaa, kuten kesäkuussa suureen suosioon noussutta jokijoogaa.

3. Yrittäjä Sauli Orimus juhlii Erämys Keisarin Koskien 20-vuotista taivalta elokuussa.