Kaupallinen yhteistyö | Stark Kotka

Haluatko nähdä, miltä kotisi näyttää remontin jälkeen? – Starkin suunnittelupalvelu säästää aikaa ja rahaa

Kun remontti- tai rakennusvimma iskee, kannattaa ensimmäisenä kääntyä asiantuntijan puoleen. Kotkan Stark tarjoaa asiakkailleen ilmaisen suunnittelupalvelun, jonka avulla remonttikohteesta saa tarkan kuvan ennen kuin yhtään mitään on tehty.

Haluatko nähdä, miltä kotisi näyttää remontin jälkeen? – Starkin suunnittelupalvelu säästää aikaa ja rahaa

Kevättä kohden monen remontti- ja rakennusinto kasvaa: kylpyhuoneen käyttöikä tuntuu huvenneen loppuun ja olohuoneen pinnat näyttävät kevätauringossa kauhtuneilta.

Suin päin remontteihin ja rakentamiseen ei kuitenkaan kannata ryhtyä, sillä hyvällä suunnittelulla säästää aidosti aikaa ja rahaa, muistuttaa Stark Kotkan sisustusneuvoja Suvi Klaus.

Suunnittelustakaan ei välttämättä tarvitse maksaa mitään, sillä Kotkan Stark-myymälässä on tarjolla pintamateriaalien suunnittelupalvelu täysin veloituksetta, kun materiaalihankinnat tehdään Starkista.

- Palvelu on sekä uudisrakentajien että remontoijien hyödynnettävissä. Palvelu on ollut hyvin suosittu ja meillä on tällä hetkellä peräti kolme ammattilaista sitä tekemässä, Stark Kotkan myymäläesimies Susanna Vanhala kertoo.

Valokuvamaiset kuvat paljastavat suunnitteluvirheet

Ensimmäisenä suunnittelijan kanssa käydään läpi remontti- tai rakennuskohteeseen liittyvät toiveet. Asiakkaalla tarvitsee olla vain suunniteltavan kohteen tarkat mitat tiedossa.

- Esimerkiksi remonttikohteessa mietitään, mikä on toiminut aiemmin ja mikä ei ole. Näin voidaan korjata aiemmat suunnitteluvirheet, Klaus kertoo.

Sen jälkeen suunnittelija valitsee sopivat materiaalit ja piirtää kohteesta 3D-kuvat. Ne ovat Klausin mukaan hyvin valokuvamaiset, joten asiakas saa erittäin tarkan kuvan siitä, miltä kylpyhuone, sauna tai wc näyttävät remontin jälkeen.

KPH_kuva_1.jpg

Suunnitteluohjelmassa suunnitellaan seinä-, lattia- ja sisäkattomateriaalien lisäksi kiinteät kalusteet.

- Kuvissa pystyy huomioimaan myös esimerkiksi valaistusratkaisut ja miten ne muuttavat tilaa, Klaus huomauttaa.

Lopuksi asiakas, suunnittelija ja vastuumyyjä tapaavat ja suunnitelmat käydään yhdessä läpi. Suunnitelma sisältää myös hinta-arvion, joten remontti- ja rakennusbudjetissa pysyminen helpottuu huomattavasti.

Klausin mukaan suunnitteluohjelma tuo esille pintojen ja värien lisäksi suoranaiset suunnitteluvirheet kuten sen, jos esimerkiksi kaapinovi ei mahdu avautumaan. Joskus remonttikohde kasvaa aiottua suuremmaksi, kun suunnitteluohjelma näyttää tilan mahdollisuudet.

- On tämän palvelun myötä kaadettu seiniäkin, kun on huomattu, että se kannattaa, Klaus naurahtaa.

Klaus ja Vanhala suosittelevat suunnittelupalvelun hyödyntämistä etenkin silloin, kun on kyse isommista kokonaisuuksista tai remonttikohteista, joissa pintamateriaaleille odotetaan pitkää ikää kuten kylpyhuoneissa.

- Niissä remonteissa on paljon huomioon otettavia asioita, joten ammattilaista kannattaa hyödyntää ehdottomasti. Toki autamme mielellämme vaikka vain yhden makuuhuoneen suunnittelussa, Vanhala lupaa.

Stark Kotka

+ Rakentamisen ja remontoinnin erikoisliike. Palvelee Kotkassa osoitteessa Saukonkatu 5.

+ Ilmainen suunnittelupalvelu tarjolla Starkin asiakkaille. Voit varata ajan myymälässä, puhelimitse tai verkon kautta.

Katso lisää: stark-suomi.fi

stark_nuxeologo.jpg