Kaupallinen yhteistyö

Wanhan Holviston joulu tulee taas – katso, mitä uutta perinteisessä joulutapahtumassa on tarjolla tänä vuonna

Wanhan Holviston joulu 8.–9. joulukuuta on koko perheen tunnelmallinen myyjäistapahtuma. Tänä vuonna tapahtumassa tehdään erityisen paljon hyvää, lupaa tapahtumakoordinaattori Milja Meriläinen.

Wanhan Holviston joulu tulee taas – katso, mitä uutta perinteisessä joulutapahtumassa on tarjolla tänä vuonna

Wanhan Holviston joulussa on tänä vuonna ilo, joulun ydinsanoma ja yhteisöllisyys läsnä erityisen paljon.

Näin tiivistää Hamina Bastionin holvistoissa ja kenttäalueella järjestettävän joulutapahtuman hengen tapahtumakoordinaattori Milja Meriläinen.

- Tunnelmallisen ohjelman ja mukavien ostosten lisäksi tänä vuonna on mahdollista tehdä konkreettista hyvää osallistumalla hyväntekeväisyyskeräyksiin. Niillä haluamme muistuttaa, mistä joulussa on todella kyse, Meriläinen sanoo.

Vuodesta 2003 asti järjestettyyn tapahtumaan on tänä vuonna tulossa yli sata myyjää Kaakkois-Suomesta, mutta myös kauempaa. Runsas tarjonta saa myös kävijät liikkeelle: tapahtumaan odotetaan viime vuosien tapaan lähes 10 000 kävijää.

- Tapahtuman ainutlaatuinen tunnelmaa viehättää vuodesta toiseen ja sitä haluamme vaalia edelleen. Tapahtuma tarjoaa nytkin kaikenikäisille kivaa tekemistä ja koettavaa, Meriläinen lupaa.

WHJ mökkikuva.jpg

Ainakin nämä viisi asiaa kannattaa kokea tänä vuonna Wanhan Holviston joulussa!

1. Tervehdi joulupukkia, opiskele tonttutaidot Aapeli-tontun tonttukoulussa

Tänä vuonna uutuutena Wanhan Holviston joulussa on Aapeli-tontun tonttukoulu, johon ovat tervetulleita kaikki lapset ja lapsenmieliset. Tunnelmaholvissa järjestettävässä koulussa opetellaan tonttuilun perustaidot noin puolessa tunnissa. Tonttukoulu lauantaina sekä sunnuntaina kello 10.30, 11.30, 14.30 ja 15.30.

Tapahtuman vakiovieraat, Joulupukki ja joulumuori, ovat luonnollisesti myös mukana ja tavattavissa Pukinpajassa. Pajassa voi kirjoittaa kirjeen joulupukille, askarrella ja rohkeimmat voivat kokeilla leikkimielistä kiltteyskonetta.

2. Muumien talvinen show ilahduttaa

Myös Muumit ovat mukana Wanhan Holviston joulussa. Muumien talvisen show’n esitykset ovat sunnuntaina kello 11, 13 ja 15 ulkolavalla.

3. Ratsaille karuselliin tai oikean hepan selkään

Muumitapahtumat_MYY+MP_vihreähiutale.jpg

Tapahtumassa pääsee sekä oikean että karusellihevosen selkään, sillä molempina päivinä kenttäalueella on talutusratsastusta sekä Tivoli Sariolan hevoskaruselli. Eläinten ystävät ilahtuvat myös kaverikoirista, joita saa rapsutella sekä Hembölen kotieläinpihan eläimistä, jotka tulevat vierailulle tapahtumaan.

4. Tuo hyvää joulumieltä

Tänä vuonna Wanhan Holviston joulussa hyvä joulumieli ja joulun perimmäisen sanoman muistaminen ovat tärkeässä osassa.

Siksi tapahtumassa on lahjakeräys, johon tuodut lahjat jaetaan hyväntekeväisyyteen.  Lisäksi Tunnelmaholvin askartelupisteessä tehdyt kortit voi lahjoittaa vietäväksi eteenpäin paikallisiin hoivakoteihin.

Myös eläimiä voi muistaa jouluna: tapahtuma-alueelle tulee Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen keräyspiste, jonne voi jättää lahjoituksen.

5. Tee hyviä hankintoja ja herkuttele

Tapahtumassa on yli sata myyjää eri puolilta Kymenlaaksoa ja myös muualta Suomesta. Tarjolla on muun muassa laadukkaita käsitöitä, sisustustuotteita, jouluherkkuja ja muuta esimerkiksi lahjoiksi sopivaa.

Paikan päällä voi nauttia kivan tapahtumapäivän lomassa esimerkiksi lettuja, makkaraa ja kuumaa glögiä. Edellisvuosien tapaan makkaraa voi paistaa myös itse paikallisen uimaseuran pisteellä.

karuselli.jpg

Wanhan Holviston joulu

* Tapahtuma järjestetään Hamina Bastionissa 8. – 9.12. kello 10–16.

* Tapahtumaan on tulossa yli sata myyjää eri puolilta Kymenlaaksoa ja Suomea. Myynnissä mm. käsitöitä ja jouluherkkuja.

* Ohjelmaa runsaasti kaikenikäisille: mm. askartelua, Joulupukin paja, Muumien talvinen show, kotieläimiä ja kaverikoiria, talutusratsastusta ja hevoskaruselli.

* Katso tarkempi ohjelma tästä.

imgo.jpg