Tekstarit: Onko nykyisen hiekoitussoran takana kenkäkauppiaiden, rengasvalmistajien ja eläinlääkäreiden salaliitto? Vanhanmallinen sora takaisin!

Haminassa, siellä lippujen ja tankojen (ei lipputankojen) luvatussa "pönttölässä" rustailtiin sitten valiokunnatkin "sopivampaan ruotuun". Tuliko valittua sopivat, vaiko pätevät? No miltä näyttää? Mietippä ihan ite!

Pentti Tiusas -vainaan sinnikästä taistelua heikompiosaisten ja paikkakunnan elinolojen parantamiseksi ei ole vielä tajuttu tai haluttu tunnustaa. Lääkärinä hän ei patsastellut parempiosaisten leirissä vaan jalona ihmisenä puolustikin heikompiaan.

Keskustan, sinisten ja kokoomuksen hallituksen toiminta on ollut suoranainen vihanosoitus eläkeläisiä kohtaan. Rikkaille, suurteollisuudelle ja maanviljelijöille on euroja jaettu. Hinnat nousevat, eläkkeet ei.

EU ei auta syyrialaisia eikä Syyriaa, jos se ei saa kaataa Syyrian hallintoa. EU:han tuomitsee muiden maiden sekaantumisen toisten asioihin paitsi oman sekaantumisensa ja USA:n. Syyrian ISIS:n tuhosi Venäjä ja sehän ei sovi EU-USA:lle, joka halusi säilyttää Syyrian epävakauden ja sisällissodan.

Ammattimies tiekarhun ohjaimissa. Ei jättänyt lumivallia portin eteen. – Tonttu Turvalasta

Niin se Italia taipui EU:n tahtoon. EU ei pysty uhkaamaan kuin omia jäsenvaltioitaan. Suomi maksaa aina.

Mikä järki kylvää suolaa Hamina-Metsäkylä-tielle ja sitten jättää auraamatta? 5 senttiä sohjoa.

Toivottavasti Suomi ottaa opiksi Ruotsin pakolaispolitiikasta, eikä tänne muodostu lähiöitä, joihin ei uskalla normaali ihminen mennä, väestön aggressiivisuuden keskelle henkensä vaarantaen!

Kiitos Neuvottoman koulun väelle mukavasta joulujuhlasta!

Antti Tuuri sen sanoi, Ruotsiin siirtolaisiksi menneet suomalaiset eivät polttaneet autoja ja heitelleet kouluihin polttopulloja, kuten tekevät Ruotsin nykypakolaiset! En ole rasisti!

Myykö Facebook ja muut sosiaaliset mediat sinunkin tai läheistesi henkilötietoja mainostajille ja ties mihin trollitehtaalle?

Hei katumestari! Kyllä on järjetöntä, kun kaupungin isolla järeällä kuorma- autolla hiekoitetaan asfalttipäällysteiset kävelytiet. Jos ei routa riko niin tienhoitaja itse.

19.12 päivän lehdessä poliisimies kehottaa hankkimaan liikenteenvalvonnasta varoittavia laitteita?

Voisiko siitä Haminan romurautalipputangosta valmistaa muutaman lumiauran, kun tuntuu olevan aurat myyty...? – Mummo rollaattorilla

Hamina voisi vuokrata pari kertaa kuukaudessa Kotkalta pysäköinninvalvojia. Saataisiin vähän järkeä Haminan pysäköintiin. Järkihintaan.

Pyydän Kotkan päättäjiä kieltämään lumen auraukset keskustasta ennen aamuviittä. Noin kolmelta alkoi meteli. Rauhallista joulua!

Jo on aikoihin eletty, kun muutama pakana alkaa määräillä miten kristikansan pitäisi joulua viettää.

Taas yläluokalle tulossa lisäetuja. Sähkö-Tesla ajoon puoleen hintaan ja rahat varattomien veroista tai ikenistä.

Luoja varjelkoon meitä, ettei vihreä liitto pääse valtaan. Tämä suurten kaupunkien puolue haluaa verotuksella panna maaseudun köyhän väen jalkamiehiksi sekä torpat kylmäksi.

Eikö kaikkeen polttoainejakelupisteissä myytävään bensiiniin voi lisätä reilusti bioetanolia?

Seurakunnalle lämmin kiitos, oli jälleen kerran hieno koko perheen joulutapahtuma kirkonmäellä! Eläimet ja upeat kätten työt loivat tunnelmaa pihapiirissä!

Jumalniemestä ei myöskään löydy kunnon kahvilaa, puhumatta lounaspaikkaa verrattuna Sutelaan.

Vihreät ja kokoomuksen Orpo markkinoivat sellaista mielikuvaa, että suomalaisten asumista ja liikkumista verottamalla, estetään maailman laajuinen ilmastonmuutos. Melkoinen harha, jolla vain laitetaan Suomen vähävaraiset polvilleen.

Ihmiset tyhmentyvät jatkuvasti. Mitä syödään ja juodaan sekä valvotaan erinäisten ruutujen ääressä, mädättää aivot. Aikuiset ovat isoja lapsia, huomionkipeitä ja kärsimättömiä ilman empatiakykyä. Vaaleihin vaikuttaminen on kiellettyä — paitsi Venäjän vaaleihin.

Hyvä kolumni Issu Huoviselta. Kolmen lapsen äitinä en ymmärrä isovanhempia kuppaavia ikätovereita mitenkään. Jos teette kakaroita, koittakaa vaan jaksaa ja tehdä omanlaiset joulut ja muut.

Ajoneuvoverotus käytön mukaan. Toinen ajaa järkevästi 5000 km vuodessa ja toinen rällää autolla huviajoa käymättä töissä 25 000 km. Saastuttajat kärsiköön. Ylinopeussakkoon saastutuslisä 50 e totalsumman päälle.

Pitäisikö lakata puhumasta vanhusten eläkepommista? Kelalta täyttä kansaneläkettä saavien alle 40-vuotiaiden määrä on kaksi kertaa suurempi kuin yli 70-vuotiaiden.

Onko nykyisen hiekoitussoran takana kenkäkauppiaiden, rengasvalmistajien ja eläinlääkäreiden salaliitto? Vanhanmallinen sora takaisin!

Alkaako keväällä 2019 Suomen puolustushallinnon Amerikka-yhteyksien tutkinta? Onko Amerikalle luovutettu Suomen puolustuksen salaisia tietoja? Onko Suomen maaperä annettu kolmannen valtion sotilas- ja vakoilukäyttöön? a peiliin katsomisen paikka? Putket kyllä uusitaan, mutta jos ilmastointi tökkii, niin vuokrataan kontteja.

Luetuimmat