Tekstarit: Kyllä on kummallinen menettely kulttuurijohtajan valinnassa

FC KTP ilmoitti tehneensä neljän juniorin kanssa sopimukset. Seuran ehkä lahjakkaimman juniorin kanssa ei ymmärretty edes neuvotella ennakkoon, vaan poika taitaa pelata Veikkausliiga ensi vuonna? Näin FC KTP:ssä

Huutjärven kuntoradan maasto täynnä lahoavia risu-, oksa- ja puukasoja. Lahoaminen synnyttää metaania, miksei viedä pois?

Kaupunginteatterin näytelmä Junnusta ei ole mitään sanomaton hittikonsertti vaan tarina ihminen Juha Vainiosta. Elämänmakuinen esitys. Kari Kukkonen tekee elämänsä roolin! – Kanta-asiakas

Venäjää riittää itään päin puolen maapallon verran. Ongelmia varmasti saman verran. Silti pitää kurittaa pieniä läntisiä naapureita. – Rampe!

Kaupunki ei ole vielä tänä talvena suolan muruakaan tielle kylvänyt. Piste.

Lasten ja nuorten mielenterveysongelmat kasvavat, Kotkan päättäjät lamauttavat kouluja ja kasvattavat ryhmäkokoja, vähät välittävät lapsista ja nuorista! Kiire tuottaa pahoinvointia!

Tietenkään politiikalla ei ole mitään tekemistä siinä, että lapset ja nuoret masentuvat, köyhien määrä kasvaa ja syntyvyys historian alhaisin! Kaikki on yksilön omaa syytä, selkärankaa lapset ja nuoret!

Päättäjät puhuvat julkisesti, vanhusten kotihoitoon saatava lisää työvoimaa. Tätä menoa kotihoito kriisissä. Samaan aikaan työntekijöitä vähennetään rajulla kädellä.

Haminalaisena kannatan valiokuntien jäsenyysmahdollisuuden avaamista myös muille kuin valtuutetuille ja varavaltuutetuille.

Mitähän ihmettä elinvoimalautakunta oikein hakee? Kolme jatkoon päässyttä olivat kaikki hyviä hakijoita ja virkaan esitetty pätevä ja kriteerit täyttävä. Taasko halutaan aloittaa kiistely? Uusi haku rahan tuhlausta! – Yleisössä mukana ollut

Voi miten surkeaa päättämiskyvyttömyyttä osoittaa Kotkan kulttuurijohtajan hakuprosessi. Kaikki kolme hakijaa loppusuoralla päteviä. Joku ei nyt tainnut natsata. Voisiko kertoa julki, miksi näin. Hyvin outoa!

Kyllä on kummallinen menettely kulttuurijohtajan valinnassa. Jos hakijoista kolme kutsutaan haastatteluun ja heistä yksi valitaan, niin millä perusteilla hän ei sitten kelpaakaan elinvoimalautakunnalle? Perusteet julkisiksi, muuten menee uskottavuus!

Luetuimmat