Tekstarit: Tavalliselle duunarillekin sopeutumiseläke

Kotkansaaren ensimmäinen asukas oli Kyminkartanon paimen, kaikki muut ovat pakolaisia, jos sodan alta poismuuttaneita karjalaisia nyt nimitetään pakolaisiksi, vaikka olivat Suomen kansalaisia.

Kun Irwin Goodman lauloi suomalaisista punaniskajunteista, kansa tykkäsi ja jorasi kännissä. Nyt kun oikea kulttuuripersoona luonnehtii tätä kansaa junteiksi, niin suututaan ja loukkaannutaan.

"Pikku-Linkku" kirjoitti asiaa (Kysa 3.12.) – Miituu

Entä jos arabit ja muslimit asuisivat pohjoisessa ja pohjoisen kansa etelässä. Olisiko täällä jatkuva sota ja pakolaiset tulisivat Välimeren rannalle?

Itsenäisyyspäivä maassa, jolla ei ole omaa rahaa ei päätäntävaltaa, on EU:n selän taakse piiloutuvat päättäjät. Se on mitä meistä ajatellaan -maa.

Muistaakseni Vehkalahtisali on Suomen viiden parhaimman joukossa akustiikaltaan. Nyt käyttämätön!

Surettaa jo lasten pettymys, jotka laittoivat Joulupuuhun toiveet tietokoneesta tai puhelimesta, kun on aika mahdoton toteuttaa näitä toiveita.

Nyt on pakko maksa sitä Yle-eroa. Valitettavasti "töllön" ohjelmatarjonta on melkoista uusintojen sekamelskaa. Sitten se jatkuva kielteisten, jopa vääristelevien näkökantojen vyörytys.  Yle löysi taas uuden "asiantuntijatahon" kyseenalaistamaan maan hallituksen valmistelemaa sotea. "Huoltovarmuus saattaa vaarantua"? Niin tai näin, mutta sote on nyt saatava maaliin oikein päin.

Kun tavallinen duunari joutuu työttömäksi, hänellekin pitää räätälöidä sopeutumiseläke! Kun sitten aikojen päästä saa määräaikaisen työn, vaatii sekin sopeutumiseläkkeen! Tasa-arvo sopeutumisessakin oltava! Elämä on jatkuvaa sopeutumista!

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.