Tekstarit: Arvon naapurit, onko teistä reilua, että yksi tekee aina yhteiset alueet kuten yhteisten postilaatikoiden alueet, jotta posti pääsee perille?

Kiitos Kotkan kaupungille Meriniemi - Katariinanniemi -kävelyreitin hyvästä hoidosta. – Jukka Lopperi

Hyvä Kymenlaakso! Jatketaan vaan vielä koronan torjuntaa. Ei aleta lipsua. Aurinkoista kevättä kaikille!

Vihreitten itkupotkuporukka, kiristää hallituksesta lähdöllä, jos ei saa bensanhintaa 2,5 e/l, polttomoottoriautot pois tienpäältä, turpeen tuotanto heti seis ja takan ja saunan piiput muurattava umpeen (vähän kärjistäen).

Karhula ei ole lähiö. Lähiö on kaupunkirakenteesta erilleen rakennettu asuntoalue. Kotkalla on kaksi keskustaa: Karhula ja Kotkansaari. – Karhulalainen

"EU:n elvytyspaketti on jatkumo liittovaltiokehitykselle". Näin totesi Vesa Levonen kirjoituksessaan. Näinhän se menee, vaikka muuta väitetään. Kiitos Vesa kun sanot asiat suoraan niin kuin ne ovat. – Mosku

Mikä on ongelma vaalien/äänestämisen kanssa? Ennakkoäänestys kuten normaalisti. Vaalipäivänä jokainen varustautuu maskilla ja omalla kynällä. Ovella vartija, joka laskee sallitun määrän kerrallaan sisään ja seuraavan, kun edellinen äänestäjä poistuu tilasta, jossa koppien välillä on turvaraja. Sama koskee virkailijoita. Yleensä ei tunkua ole ennenkään ollut.

Arvon naapurit! Onko teistä reilua, että yksi tekee aina yhteiset alueet kuten yhteisten postilaatikoiden alueet, jotta posti pääsee perille? Tyhmyyttä vaiko tottumista liian hyvään?

Juuri näin, valtuusto, ei meistä pohjoinen piittaa, siksi suunnataan me rannikolla katseemme länteen! Tarvitsemme uuden kodin, siinäpä hyvä vaaliteema!

Moni on ihmetellyt dieselillä vetäviä hiilijunia, se on tonnia kohti tehokasta aivan samoin kuin matkustajia aivan täysi oleva linja-auto, mutta monessako linja-autossa se toteutuu. Tärkeintä asiassa on että hiili on maantieltä pois ja että vr saa uuden kilpailijan.

Kiitos Kyntäjäntien auraajalle, viimeinkin kuljettaja joka osaa käyttää autoaan. – Alaterä

Suuri osa hoitajista puhuu omassa työyhteisössä työn rasittavuudesta, mutta kun asiasta kysytään ylemmältä taholta, ollaan hiljaa. Tästä johdolle syntyy käsitys, että suurin osa tyytyväisiä.

Ompa putkesta katsovia hiihtäjiä Tarmolan ladulla. Kiitos Teirikallion laavun tekijöille.