Tekstarit: Helikopterikenttä KOKS:n laajennusosan katolle

Helikopterikenttä pitäisi suunnitella KOKS:n laajennusosan katolle. Siellä se olisi oikeassa paikassa: myös leikkaussalit, päivystys ja tehohoitopaikat ja valvontatason potilaspaikat tulevat laajennusosaan.

Kun oikein silmin katselee, niin vaikka emme saaneet brexitissä lääkevirastoa itsellemme, niin saimme sentään brittien saarten sään!

Huvittaa tämä kokoomus-Orpon yksisilmäisyys. Hänen mukaansa Suomen pelastus oli euro. Entä muut pohjoismaat Ruotsi Tanska ja Norja? Omalla valuutallaan näiden valtioiden talous on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin Suomen. Että se siitä.

Olisiko kirjaston auditorion luontoilta mahdollista uusia esim. keväällä. Ajoissa mainostaen. Vuorotyöntekijäkin pääsisi.

Opetelkaa juntit ruotsia. Hyvä muuten, mutta eivät nämä tampiot opi. Suomi ja ralli-englanti häthätää sujuu.

Miksi Pohjois-Korealla ei saa olla ydinpelotetta? Kun USA:lla, Venäjällä, Ranskalla, Britannialla, Pakistanilla, Intialla ja Israelilla se on? Pienen maan turva.

Lapsena kuulin Raamattu-piireissä ennustuksen "keltaisesta vaarasta" Onko kyse Kiinan talousmahdista?

Tervetuloa Jari Vekkilä! Juuri sinua KTP tarvitsee, myönteistä henkeä ja asennetta!

Täytyy säätää laki, että suomalaista, joka ei maksa veroja Suomeen, ei kutsuta linnan juhliin eikä mihinkään tilaisuuksiin, jotka veronmaksajat kustantavat.

Suomessa oli 200 000 saksalaista sotilasta valmiina hyökkäämään suomalaisten kanssa rajan yl . Sota vuodet tuottivat kuolemaa, kipua ja kärsimystä ja katkeran tappion. Sodasta ei voita kukaan.

Eiköhän kaupungin virkamiehet rakenna uusia kouluja, puistoja ja urheiluhalleja, jos vain poliittinen johto varaa heille budjettiin riittävästi varoja. Esim. jos budjettiin on varattu yksi miljoona ja uusi koulu maksaa 10 miljoonaa, niin siitä on vaikea toimia. Äänestämisellä on väliä.

Presidentin johdolla aseistetaan kauppajärjestö EU:ta ja haalitaan vieraita sotajoukkoja Suomen maaperälle sotaharjoitus verukkeella. Eikö sivistyneistö Juha Hurmeen johdolla uskalla nousta julkisesti vastustamaan tätä sotaan johtavaa sairautta?

Kuka presidenttiehdokas sanoikaan aikanaan ollessaan valtiovarainministerinä,  että kiivetkää vaikka puuhun!

Ehdotus ensi vuodeksi: Kauneimmat joululaulut kerran myös joulun aikaan, esim. joulujen välillä tai vaikkapa loppiaisena.

Jos poliisimies todistajana antaa valheellisen lausunnon ja valehtelee oikeudessa, tulee hänet heti panna viralta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet