Tekstarit: Hyvinvointivaltio Suomi, maailman onnellisimmat ihmiset, kun vanhuksia ei lasketa

Leikataan tieavustuksista eli postin, ambulanssin, palveluauton kulusta keskusta ulkopuolella. Keskustassa maksetaan paljon isompi raha nurmikon sulattamisesta sähköllä. Nyt on järki hukassa valtuutetuilta.

Suomessa vanhukset joutuvat erikseen maksamaan kaikesta ja tekemään markkinasopimuksia saadakseen ihmisarvoista hoitoa. Paperittomat ilmaista hoitoa ja laittomasti maahan jäävät toimeentulotuen piiriin, oikein?

Olipa tietoa antava äänestystulos Kotkan kaupunginhallitukselta. Demarit saaneet jo useita vuosia taloutemme kuralle ja sama jatkunee, ellemme saa heitä ulos, muuten sama meno jatkuu. Silmät auki äänestäjät! – Eläke-mummi

Omaiset eivät saaneet keskustella hoivakotiin kerran kuukaudessa päiväksi tulleen lääkärin kanssa, koska potilasta, yhteensä 60, kohti oli varattu vain muutama minuutti aikaa. Hoitaja valitsi hoidettavat. Muulloin lääkäri hoiti potilaita etänä puhelimitse ja vain sairaanhoitaja sai olla häneen yhteydessä.

Ekami hakee yhteishaussa tekijöitä tekijöiden joukkoon. Tuleeko näitä tekijöitä kotona istumalla? Koulua 1–3 päivää viikossa, 4–5 tuntia päivässä.

Todella monet autoilijat eivät näytä ymmärtävän mitä STOP-merkki tarkoittaa Uuden-Summan paloaseman lähellä. Montakohan kuolonkolaria vielä tarvitaan. Poliisit tulkaa siviiliautolla päivystämään!

Jos kunnallinen vanhushoito ei joudu syyniin samoista syistä kuin yksityinen, niin miten selittyy, että me omaiset olemme nähneet huonoa hoitoa?

Mitä! Sol Pesulakin lopettaa toimintansa. Taas vähenee yksi palvelu Pasaatissa. Eipä sinne kohta tarvitse mennäkään, kun ei siellä oo muuta kuin vaateliikkeitä. –kannattavaa toimintaako

Vanhusten hoivapalveluyrittäjät väärällä toimialalla, väärällä toimialalla on myös Juha Sipilä, ei sovi koko kansan pääministeriksi! Yritysjohtaja ei ole sopiva politiikkaan!

Kotkassako uimalan käyttäjät syyllisiä talousahdinkoon? Suomessa kaikkialla tulee veronkorotuksia, lomautuksia.

Pitäisikö Sipilän seuraavaksi puuttua lastentarhanopettajien etuihin, kun lastentarhanopettajien virat eivät kelpaa opettajille? Rahat pois, niin työ maittaa! Ulkomailta halvimmat tekijät!

Eikö Karhulan kirjasto kuulukaan Kotkan kaupunkiin? Siellä kirjastossa kun on kaikenlaista rakkautta, vaan ei näy kaupungin mainoksissa.

Maksullisia palveluja kotiin eivät ota ikääntyneet, jotka eivät ole tottuneet omia rahojaan käyttämään itseensä, omaksi hyväkseen.

Hyvinvointivaltio Suomi, maailman onnellisimmat ihmiset, kun vanhuksia ei lasketa.

Luetuimmat