Tekstarit: Olisimme halunneet mansikoita tietystä laatikosta, mutta ei myyty, olisi pitänyt ostaa myllätyistä laatikoista

Mansikkamyyjä voisi tarkistaa asiakaspalvelua. Olisimme halunneet mansikoita tietystä laatikosta, mutta ei myyty. Olisi pitänyt ostaa myllätyistä laatikoista, ei kiitos, emme enää heiltä osta, muualta saa mitä haluaa.

On ihan oikein, että vähät poliisivoimat keskitetään levottomuuspesäkkeisiin. Siksi Hamina menetti poliisiasemansa.

Onko romutetun Ford Transit -auton "paras" säilytyspaikka Haminan historiallisella ja upealla raatihuoneentorilla?

Kiitos Jouko Mäkinen ja surullinen lupiini. En ymmärrä miksi kaunis, upea kasvi pitää tuhota tienvarsia koristamasta? Kyllä lupiini on kauniimpi kuin kulottunut heinä.

Kreikan pakolaisleirien nuorista yli 90 % on 14 vuotta vanhoja poikia. Missä tytöt?

Kaikki tietävät, paljonko suunnilleen on 6 kilometriä tunnissa, mutta todella harva, paljonko se on solmuissa. Eli siksi se on km/h. On myös valvonnan kannalta käytännöllisempi, eikä siitä pidä pahastua.

Olisi syytä venepoliisin käydä katsomassa, mistä suunnasta tulevat näkevät tai eivät näe koko liikennerajoitustaulua. Nyt se on väärin sijoitettu! Veneilijä

En usko sellaisen kaupungin vetovoimaan, joka hyväksyy vain määrätynlaiset ihmiset joukkoonsa!

Etäopetuksesta saatiin hyviä kokemuksia koronakriisin aikana. Miten etenee Haminassa koulujen etäopetuskokeilu? Onko keskittäminen se sinunkin ainoa tavoitteesi? Mietipä tätä: Kerran vielä mukaan vaaliin, vaan mistä saisin äänisaaliin?

Miksi kuntoradalle ei levitetä purua? Kivet ja kävyt linksauttavat jäsenet. Liikkua pitäisi. Mummo 76

Kiitos vaikeista sudokuista. Teen "viiden tähden", jos sattuu kohdalle. Jätän helpot nuoremmille. Mummi 70 v.

Kiitos, Jouko Mäkinen, olet nähnyt sydämeni surun. Lupiini

Uusimmat uutiset