Tekstarit: Koksiin tutkimuksiin pääsyä saa nykyisin odottaa ikuisuuden

Esitän kunnallista rahastoa, johon kuntalainen voi sijoittaa rahaa maksaakseen kunnallisia tai maakunnallisia maksuja. Esim. sairaalat. Kotkan maksupisteelle köyhän kiitos sydämestä. Ei välistä vetäjiä. Laitan heti muutaman satasen.

Koksiin tutkimuksiin pääsyä saa nykyisin odottaa ikuisuuden. Sairaus saattaa kehittyä sinä ajassa kuolemaksi. Yritetäänkö asialle edes tehdä mitään?

Hukkaan menee Karhuvuoren uusi puisto, ellei aivan uskomatonta sakkia saa häädetyksi alueelta. – Mummo ja lapsenlapsi

Hometalot loppuisivat, jos EU:n kilpailuviraston valta loppuisi. Nykyään rakennusvaiheita jää hinnan takia pois ja sama kierre jatkuu. Onko varaa?

Vai aurinkoista kevättä, ettei vaan joudu maksamaan huippuhintoja. Luojan hulevedestäkin on makseltu ja tuskin osaa hymyilläkään. Parasta murjottaa

Kantasukuun kuuluvan terävä havainto. 1953 oma sähköosuuskunta Kuutsaloon. Sen historia on ainutkertaisena saatava tekeillä olevaan uuteen kirjaan.- 06.38 as.

Saanko laittaa lusikkani kissasoppaan? Naapurimme kissa käy joka aamu tervehtimässä meitä. Istuu ikkunalaudalla ja viihdyttää olemuksellaan meitä. Toki, sotkee välillä ikkunankin, mutta sen saa pestyä. Mutta siis, naapurin kissa voi olla myös ilo.

Rikastuttamaan naapureita ulkomailta? Jatkuvasti yöbileitä, läpi yön ja ottavat ilmoitukset käytävästä, säännöt ei koske heitä! Rikastuttamassa! Tervetuloa!

Kyllä Pasaatin yrittäjätkin kärsivät ja haluaisivat eroon samoista haitoista!

Kovin tuulinen paikka paikallisen energiayhtiön toimitusjohtajan tuoli.

Suursotaharjoituksen varjolla Niinistöt toteuttavat Naton vaatimuksen päästä Venäjän luoteisrajalla Kuolan sotilaskohteiden tuhoamisharjoituksiin. Suomen armeijan harjoitustarpeista ei ole kyse vaan Natonn sotalinjan myötäilystä.

Olipas katkera pääkirjoitus koskien perinteisiä takseja. Tiedoksi kirjoittajalle, että myös uber joutuu maksamaan kalliimpia vakuutuksia ja verottajakin muistaa ennakkoveroilla ja alvilla heinäkuusta alkaen. Katsotaan sitten, kuinka uber pärjää.

Höyryjuna Ukko-Pekka voisi puksuttaa Kouvola-Kotka-Hamina väliä Meripäivien ajan ja Hamina tattoon ajan. Parkkipaikat vähissä autoille.

Miksi valtamedian toimittajilla on kielteisen kriittinen asenne pääministerin ja hallituksen toimiin? Eikö riitä, kun oppositio räksyttää ja vastustaa kaikkia uudistuksia? Esimerkkinä sunnuntaina 22.4. kuultu Pääministerin haastattelutunti. Sipilä oli hyvä!

Miksi poliisi ei puutu joka vuosi pahenevaan mopoterroriin? – Kyllästynyt